Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Letut

Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Letut maistuvat niin aikuisille kuin lapsillekin. Vaihtelua saat makeilla ja suolasilla täytteillä sekä lisäämällä taikinaan pinaattia tai porkkanaa.



Raaka-aineet

4 dl
maitoa
2 dl
vehnäjauhoja
1
muna
1 rkl
pullomargariinia
1 tl
sokeria
¼ tl
suolaa
Paistamiseen
½ dl
pullomargariinia

Valmistusohje

1. Sekoita ainekset ja anna turvota noin puoli tuntia.
2. Paista taikinasta lettuja kevyesti rasvatulla pannulla.

Vinkki

  • Pinaattilettuja saat lisäämällä taikinaan 75 g pakastepinaattia, ripauksen valkopippuria ja muskottipähkinää.
  • Porkkanalettuja taas teet lisäämällä taikinaan noin 200 g porkkanasosetta tai 2-3 dl mikrossa pehmennettyä porkkanaraastetta. Mausta myös valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
190 kcal
Rasvaa
10 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.0 g
Hiilihydraatteja
20 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.4 g
¨Kuva: Sydänmerkki/ Elina Himanen