Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra

Ainekset

24 kpl
ruissipsejä
180 g
katkarapuja
1/2
punasipuli
1 rkl
hienonnettua tilliä
0,5 dl
majoneesia (rasvasta max. 20% tyydyttynyttä)
100 g
maustamatonta tuorejuustoa (kevyt)
1/2
luomu sitruunan kuoriraaste
mustapippuria myllystä muutama rouhaisu
Koristeluun
kirjolohenmätiä
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
198 kcal
Rasvaa
12 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.3 g
Hiilihydraatteja
12 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Uusi
Uusi

Katkarapu-krustadit

Katkarapu-krustadit ovat mainioita pikkunaposteltavia juhlapöytään. Voit halutessasi vaihtaa täytteen katkaravut esimerkiksi kinkkuun.

Katkarapu-krustadit ovat mainioita pikkunaposteltavia juhlapöytään. Voit halutessasi vaihtaa täytteen katkaravut esimerkiksi kinkkuun.

Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
24 kpl
ruissipsejä
180 g
katkarapuja
1/2
punasipuli
1 rkl
hienonnettua tilliä
0,5 dl
majoneesia (rasvasta max. 20% tyydyttynyttä)
100 g
maustamatonta tuorejuustoa (kevyt)
1/2
luomu sitruunan kuoriraaste
mustapippuria myllystä muutama rouhaisu
Koristeluun
kirjolohenmätiä

Valmistusohje

1.
Sulata katkaravut ja hienonna veitsellä pienimmiksi.
2.
Kuutioi punasipuli pieniksi kuutioiksi.
3.
Huuhtele ja kuivaa sitruuna. Raasta keltainen kuoriosa puolikkaasta sitruunasta.
4.
Sekoita kaikki ainekset yhteen.
5.
Lusikoi pienellä lusikalla täyte krustadien sisälle.
6.
Koristele halutessasi kirjolohenmädillä.
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
198 kcal
Rasvaa
12 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.3 g
Hiilihydraatteja
12 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.7 g

Yhteistyössä