Omenaohukaiset

Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.
K

Nämä letut kätkevät sisään omenayllätyksen. Voit tehdä ohjeesta myös pannukakun.

Vinkki

Taikinasta voi paistaa myös pannukakun: Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipannulle, lado päälle omenan viipaleita ja paista 200 asteessa puolisen tuntia.



Raaka-aineet

5 dl
maitoa
1 ½ dl
vehnäjauhoja
1 ½ dl
ohrajauhoja
1
muna
2 rkl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
½ tl
suolaa
3
omenaa
Paistamiseen
½ dl
pullomargariinia

Valmistusohje

1. Sekoita taikinan ainekset omenoita lukuun ottamatta ja anna taikinan turvota puolisen tuntia.
2. Poista omenoista siemenkota ja viipaloi ohuiksi viipaleiksi.
3. Kaada taikinaa rasvatun lettupannun koloihin. Lisää jokaiselle letulle omenaviipale ja käännä letut kun ne ovat hyytyneet.
4. Paista vielä hetki kohtuullisella lämmöllä, siirrä letut vadille. Ohjeesta tulee noin 40 pikkulettua.
Sydänmerkki / Ulla-Maija Hänninen
Sydänmerkki / Ulla-Maija Hänninen

Reseptin Sydänmerkki-tuotteita

Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
140 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
20 g
josta sokereita
7 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.4 g