Karjalanpaisti
Ainekset
- 
                      3 kgAtria karjalanpaisti sous vide
- 
                      1 kgsipuli lohko
- 
                      1 kgPorkkana lohko
- 
                      1 kgLanttu lohko
- 
                      0.045 kgMerisuola
- 
                      0.02 kgMaustepippuri
- 
                      0.015 kgLaakerinlehti
- 
                      2 kgVesi
- 
                      0.05 kgLehtipersilja
                        Viimeistelyyn
                      
                                      
                                        Valmistusohje
- Yhdistä ainekset vettä ja persiljaa lukuunottamatta gn-astiaan.
- Keitä vesi ja kaada vuokaan. Kypsennä noin puolen tunnin ajan 170 asteessa, jotta juurekset kypsyvät.
- Leikkaa lehtipersilja hienoksi silpuksi. Viimeistele karjalanpaisti persiljalla. Tarjoa paistin kanssa esimerkiksi keitettyjä perunoita.
Ravintosisältö / 100 g
                    Rasvaa
                  
                  
                    2.7 g
                  
                
                    josta tyydyttynyttä rasvaa
                  
                  
                    1.2 g
                  
                
                      Kuitua
                    
                    
                      0.9 g
                    
                  
                    Suolaa
                  
                  
                    0.8 g
                  
                 
                                                          