Kanttarelli-possuhöystö

Sydänmerkki



Ainekset

8 kg
Possulastu, lihaa 88%
1.5 kg
Sipuli, tuore
0.1 kg
Rypsiöljy
0.002 kg
Kurkuma
4 kg
Vesi
0.15 kg
Lihaliemijauhe (55%)
0.005 kg
Mustapippurijauhe
2 kg
Suppilovahvero/Kanttarelli, keitetty
1 kg
Ruokakerma 15% esim. Valio
0.1 kg
Persilja, hienonnettu
Suuruste
0.3 kg
Maissitärkkelys
1 kg
Vesi

Valmistusohje

  1. Kuumenna liha vakuumipussissa höyrykeitossa 90 C-asteessa noin 10 min.
  2. Freesaa sipuli ja kurkuma padassa. Lisää vesi ja hauduta hetki.
  3. Lisää mausteet ja suurus, hauduta noin 5-10 min.
  4. Lisää kanttarelli ja ruokakerma. Kuumenna hyvin. Tarkista maku ja väri. 
  5. Lisää hienoksi silputtu persilja.

Jos käytät tattia, jätä kurkuma pois ja lisää kastikkeenruskistajaa.


Ohje: Liisa Söderlund, Maskun neurologinen kuntoutuskeskus
 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
5.5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.3 g
Suolaa
0.8 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta