Mustaherukkakastike broilerille

Sydänmerkki



Ainekset

0.5 kg
Punasipuli
0.05 kg
Rypsiöljy
3 kg
Vesi
1 kg
Suodatinkahvijuoma
1 kg
Mustaherukkahillo (35% marjaa, 38% sokeria)
0.07 kg
Kasvisliemijauhe (55%)
0.25 kg
Maissitärkkelys
0.002 kg
Kastikkeenruskistaja esim. Ekströms
0.003 kg
Maustepippurijauhe
0.001 kg
Neilikkajauhe
0.01 kg
Ruokasuola jodioitu
0.005 kg
Murukahvijauhe
0.5 kg
Mustaherukka, suomalainen

Valmistusohje

  1. Hauduta sipulisilppua pienessä öljytilkassa padassa.
  2. Lisää pataan nesteet (jätä osa suurukseen), kuumenna ja suurusta. Hauduta muutama minuutti.
  3. Mausta. Lisää mustaherukat kokonaisina ja kuumenna.

Ohje: Liisa Söderlund, Maskun neurologinen kuntoutuskeskus
 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Kuitua
3.8 g
Suolaa
0.8 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta