Mustaherukkakastike broilerille
Ainekset
-
0.5 kgPunasipuli
-
0.05 kgRypsiöljy
-
3 kgVesi
-
1 kgSuodatinkahvijuoma
-
1 kgMustaherukkahillo (35% marjaa, 38% sokeria)
-
0.07 kgKasvisliemijauhe (55%)
-
0.25 kgMaissitärkkelys
-
0.002 kgKastikkeenruskistaja esim. Ekströms
-
0.003 kgMaustepippurijauhe
-
0.001 kgNeilikkajauhe
-
0.01 kgRuokasuola jodioitu
-
0.005 kgMurukahvijauhe
-
0.5 kgMustaherukka, suomalainen
Valmistusohje
- Hauduta sipulisilppua pienessä öljytilkassa padassa.
- Lisää pataan nesteet (jätä osa suurukseen), kuumenna ja suurusta. Hauduta muutama minuutti.
- Mausta. Lisää mustaherukat kokonaisina ja kuumenna.
Ohje: Liisa Söderlund, Maskun neurologinen kuntoutuskeskus
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Kuitua
3.8 g
Suolaa
0.8 g
