Tonnikalapastavuoka
Ainekset
-
3 kgTorino tricolori simpukkapasta
-
12 kgVesi
-
5 kgTonnikala öljyssä
-
1 kgsipuli
-
8 kgMaito, kevyt 1,5%
-
1 kgkananmuna
-
1 kgketsuppi
-
0.1 kgruokasuola
-
0.03 kgpitsamauste
-
1 kgjuustoraaste, 24%
-
0.1 kgtilli
Liemi
Pinnalle
Valmistusohje
- Keitä pasta melkein kypsäksi (höyrykeitto 18 min). Huuhdo ja valuta hyvin.
- Levitä pasta vuoan pohjalle
- Levitä päälle tonnikalasilppu sekä hienonnettu sipuli.
- Sekoita liemen ainekset ja kaada vuokaan (2 kg / 20 ann)
- Ripottele päälle juustoraastetta
- Kypsennä höyrypaistossa 160 asteessa 30 min.
- Peitä kannella ja kypsennä vielä 15 min.
- Viimeistele tillisilpulla.
Ohje: Liisa Söderlund, Maskun neurologinen kuntoutuskeskus
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Suolaa
0.7 g
