Tonnikalapastavuoka

Sydänmerkki



Ainekset

3 kg
Torino tricolori simpukkapasta
12 kg
Vesi
5 kg
Tonnikala öljyssä
1 kg
sipuli
Liemi
8 kg
Maito, kevyt 1,5%
1 kg
kananmuna
1 kg
ketsuppi
0.1 kg
ruokasuola
0.03 kg
pitsamauste
Pinnalle
1 kg
juustoraaste, 24%
0.1 kg
tilli

Valmistusohje

  1. Keitä pasta melkein kypsäksi (höyrykeitto 18 min). Huuhdo ja valuta hyvin.
  2. Levitä pasta vuoan pohjalle
  3. Levitä päälle tonnikalasilppu sekä hienonnettu sipuli.
  4. Sekoita liemen ainekset ja kaada vuokaan (2 kg / 20 ann)
  5. Ripottele päälle juustoraastetta
  6. Kypsennä höyrypaistossa 160 asteessa 30 min.
  7. Peitä kannella ja kypsennä vielä 15 min.
  8. Viimeistele tillisilpulla.

Ohje: Liisa Söderlund, Maskun neurologinen kuntoutuskeskus
 
 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta