Perjantai

#sinkkuviikko

Aamupala

Aamu alkaa eilen valmistetulla vispipuurolla.

Lounas ja päivällinen

Tänään kokataan broilerista. Jälleen noin 400 g paketillinen pihvejä tai -suikaleita jalostuu tarvittaessa useammaksi ateriaksi, ruokaohjeiden ainesmäärät puolittamalla. Valitse näistä suosikkisi:

  • Broileriwrapit: tee broilerista ja tuorejuustosta tahna ja kääräise kasvisten kanssa tortillan täytteeksi. Jos teet wrapeista pienemmän annoksen, käytä loppu tuorejuusto kasviskeitossa tai jauhelihakastikkeessa kerman sijaan. Tuorejuuston voi myös pakastaa ja käyttää myöhemmin.
  • Broileri-pastasalaatti: ruokaisa salaatti kaipaa lisukkeeksi vain hyvää leipää. Puolikas annos riittää mainiosti 2-3 herkulliseksi ateriaksi.
  • Broileri-papukeitto: kun kaapissa on muutama tölkki säilykkeitä, ostoskoriin tarvitaan vain broileria ja hiukan kasviksia. Mausteisen ruuan ystävä valitsee tulisen kookos-kanakeiton.
  • Aasialaisen ruuan ystävä valitsee ruokalistalle broilerivokin

Viikonlopun alkamisen kunniaksi pyöröytä päivälliseksi vaikkapa quesadilloja tai enchiladoja - samalla hyödynnät lounaalta ylijääneet tortillaletut. Noudata täytteissä reseptiikan ohjeita tai upota sinne muilta aterioilta ylijäänyttä lihaa tai kalaa.

Iltapala

Valmista muun naposteltavan joukkoon dipattavaksi kasvistikkuja.

...............

Katso muut yhden hengen talouden fiksun kukkaron ruokavinkit täältä.

TORSTAIN SAPUSKAT - VIIKONLOPUN HERKUT