Quesadillat pinaatti-paprikatäytteellä
Pinaatti-paprikamuhennos on quesadillojen lempeä täyte. Vahvojen makujen ystävä pilkkoo täytteeseen tuplasti valkosipulia tai chiliä.
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote1paprika
-
Sydänmerkki-tuote1sipuli
-
Sydänmerkki-tuote1valkosipulinkynsi
-
Sydänmerkki-tuote1 rklöljyä
-
Sydänmerkki-tuote150 gpinaattia (pakaste)
-
Sydänmerkki-tuote½ tlrouhittua mustapippuria
-
Sydänmerkki-tuote½ ruukkuatuoretta basilikaa
- Lisäksi
-
8täysjyvätortillaa
-
Sydänmerkki-tuote2 dljuustoraastetta
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Hienonna paprika ja sipulit. Kuullota silppua hetki öljyssä. Lisää pinaatti ja kuumenna pari minuuttia, kunnes pinaatti sulaa. Mausta pippurilla ja basilikasilpulla.
2. Jaa täyte tortillalettujen toiselle puolelle ja ripottele päälle juustoraastetta. Käännä toinen puoli täytteen päälle niin, että tortillasta tulee puolikuun muotoinen.
3. Paista molemmin puolin miedolla lämmöllä, kunnes juusto sulaa ja pinta saa rapean ja kauniinruskean pinnan. Jaa tortilla 3 suupalaksi pitsaleikkurilla.
Vinkki
Quesadillat ovat oivallisia ruokahävikin tuhoajia: käytät niihin ylimääräiset tortillaletut ja täytteeksi juustonkannikat, kinkkusiivut ja muut tähteet
Pääruoat
Pihvit ja pyörykät
Välipalat ja jälkiruoat
Täytetyt leivät
Viljatuotteet
Lasten suosikit
Helpot ohjeet
Puolessa tunnissa pöytään
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
53 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.8 g
Hiilihydraatteja
24 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
4 g
Proteiinia
8 g
Suolaa
0.7 g
Pääraaka-aine
Kuva: Sydänmerkki/Elina Himanen
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
53 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.8 g
Hiilihydraatteja
24 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
4 g
Proteiinia
8 g
Suolaa
0.7 g