Ainekset
-
2 tlk (á n. 230 g)kypsiä papuja tai kikherneitä
-
300 gkesäkurpitsaa tai paprikaa (esim. pakaste)
-
2valkosipulin kynttä
-
500 gperunagnoccheja
-
1 tlbasilikaa tai pitsamaustetta
-
500 gpaseerattua tomaattia
-
1 dlvettä
-
200 gtuorejuustoa
-
½ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
- Pinnalle
-
2 dl (n. 100g)juustoraastetta
Valmistusohje
1. Valuta pavut. Suikaloi kasvikset ja hienonna valkosipulit.
2. Laita pavut, kasvikset ja gnocchit laakeaan uunivuokaan (20x30 cm). Kaada päälle paseerattu tomaatti ja huuhtele purkki vedellä. Kaada liemi vuokaan. Lisä loput ainekset ja sekoita.
3. Ripottele päälle juustoraastetta ja kypsennä 225 asteessa 30 min.
Vinkki
Voit käyttää ruokaan myös muita kasviproteiineja, esimerkiksi linssejä, härkäpapurouhetta tai erilaisia suikaleita ja kuutioita. Tutustu valikoimaan
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
80 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.4 g
Hiilihydraatteja
13 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.7 g
Kasvis (lakto-ovo)
Kasvis (lakto-ovo)
Papu-gnocchivuoka
Kun haluat vetää mutkat suoriksi, papu-gnocchivuoka on sinun valintasi. Ainekset ladotaan vuokaan ja lykätään uunin lämpöön. Puolen tunnin päästä herkullinen kasvisruoka on valmis.
Kun haluat vetää mutkat suoriksi, papu-gnocchivuoka on sinun valintasi. Ainekset ladotaan vuokaan ja lykätään uunin lämpöön. Puolen tunnin päästä herkullinen kasvisruoka on valmis.
Kuva: Sydänmerkki /Elina HImanen
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
2 tlk (á n. 230 g)kypsiä papuja tai kikherneitä
-
300 gkesäkurpitsaa tai paprikaa (esim. pakaste)
-
2valkosipulin kynttä
-
500 gperunagnoccheja
-
1 tlbasilikaa tai pitsamaustetta
-
500 gpaseerattua tomaattia
-
1 dlvettä
-
200 gtuorejuustoa
-
½ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
- Pinnalle
-
2 dl (n. 100g)juustoraastetta
Valmistusohje
1. Valuta pavut. Suikaloi kasvikset ja hienonna valkosipulit.
2. Laita pavut, kasvikset ja gnocchit laakeaan uunivuokaan (20x30 cm). Kaada päälle paseerattu tomaatti ja huuhtele purkki vedellä. Kaada liemi vuokaan. Lisä loput ainekset ja sekoita.
3. Ripottele päälle juustoraastetta ja kypsennä 225 asteessa 30 min.
Vinkki
Voit käyttää ruokaan myös muita kasviproteiineja, esimerkiksi linssejä, härkäpapurouhetta tai erilaisia suikaleita ja kuutioita. Tutustu valikoimaan
Valmistusohje
1.
Valuta pavut. Suikaloi kasvikset ja hienonna valkosipulit.
2.
Laita pavut, kasvikset ja gnocchit laakeaan uunivuokaan (20x30 cm). Kaada päälle paseerattu tomaatti ja huuhtele purkki vedellä. Kaada liemi vuokaan. Lisä loput ainekset ja sekoita.
3.
Ripottele päälle juustoraastetta ja kypsennä 225 asteessa 30 min.
Vinkki
Voit käyttää ruokaan myös muita kasviproteiineja, esimerkiksi linssejä, härkäpapurouhetta tai erilaisia suikaleita ja kuutioita. Tutustu valikoimaan
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
80 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.4 g
Hiilihydraatteja
13 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.7 g