Kuva: Sydänmerkki / IS Ruokala

Ainekset

480 g
poron- tai saksanhirvikäristystä
2
sipulia
4
valkosipulin kynttä
1 rkl
öljyä
½ tl
rouhittua mustapippuria
¼ tl
cayannepippuria
3 rkl
vehnäjauhoja
5 dl
vettä
1 tl
suolaa
170 g
venäläisiä suolakurkkuja
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
70 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.5 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Helppo
M Maidoton
Mu Munaton
M Maidoton
Mu Munaton
Helppo

Venäläinen riistakäristys

Käristystä porosta tai riistasta valmistuu vähällä vaivalla, leppoisasti haudutellen

Käristystä porosta tai riistasta valmistuu vähällä vaivalla, leppoisasti haudutellen

Kuva: Sydänmerkki / IS Ruokala

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
480 g
poron- tai saksanhirvikäristystä
2
sipulia
4
valkosipulin kynttä
1 rkl
öljyä
½ tl
rouhittua mustapippuria
¼ tl
cayannepippuria
3 rkl
vehnäjauhoja
5 dl
vettä
1 tl
suolaa
170 g
venäläisiä suolakurkkuja

Valmistusohje

1.
Leikkaa hieman sulanut käristysliha suikaleiksi. Paista kasarissa, kunnes se alkaa sulaa. Lisää hienonnetut sipulit sekä öljy. Ruskista ja mausta mustapippurilla ja cayennenpippurilla.
2.
Ripottele päälle vehnäjauhot ja ruskista hetki. Lisää vesi ja liemikuutio sekä kuutioidut suolakurkut. Anna hautua kannen alla noin 45 minuuttia.
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
70 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.5 g

Yhteistyössä