Ainekset
- 
                    3paprikaa
 - 
                    ½ dlöljyä
 - 
                    1 maustemittasuolaa
 - 
                    ½ tlrouhittua mustapippuria
 
Valmistusohje
                    1. Huuhtele ja halkaise paprikat pituussuunnassa ja poista niistä kannat ja siemenet.
                  
                                                                                  
                    2. Laita paprikat uunipellille kuoripuoli ylöspäin. Kuumenna uunissa 200 asteessa grillivastuksella 20–30 minuuttia, kunnes paprikoiden pinta mustuu ja kuori kupruilee.
                  
                                                                                  
                    3. Kuori hiiltynyt pinta pois ja pilko kasvikset sopiviksi paloiksi. Kaada pinnalle öljyä ja mausta.
                  
                                                            Vinkki
- Maustemitta on mittasarjan pienin mitta, vetoisuudeltaan noin ⅕ teelusikallista.
 
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
        Ravintosisältö
/ 100 g
                Energiaa
              
              
                120 kcal
              
            
                Rasvaa
              
              
                10 g
              
            
                josta tyydyttynyttä rasvaa
              
              
                0.6 g
              
            
                Hiilihydraatteja
              
              
                5 g
              
            
                josta sokereita
              
              
                5 g
              
            
                Kuitua
              
              
                2 g
              
            
                Proteiinia
              
              
                1 g
              
            
                Suolaa
              
              
                0.2 g
              
            
                                                                  Gluteeniton,
                                                                                  Maidoton,
                                                                                  Munaton,
                                                                                  Kasvis (lakto-ovo),
                                                                                  Vegaaninen
                                                            
                          
          
                                                                  Gluteeniton,
                                                                                  Maidoton,
                                                                                  Munaton,
                                                                                  Kasvis (lakto-ovo),
                                                                                  Vegaaninen
                                                            
                          
          Paahdettu paprika
Paahda paprikaa tapaspöytään tai salaatin sattumiksi.
Paahda paprikaa tapaspöytään tai salaatin sattumiksi.
Kuva: Sydänmerkki/Elina Himanen
              Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
        Ainekset
- 
                    3paprikaa
 - 
                    ½ dlöljyä
 - 
                    1 maustemittasuolaa
 - 
                    ½ tlrouhittua mustapippuria
 
Valmistusohje
                    1. Huuhtele ja halkaise paprikat pituussuunnassa ja poista niistä kannat ja siemenet.
                  
                                                                                  
                    2. Laita paprikat uunipellille kuoripuoli ylöspäin. Kuumenna uunissa 200 asteessa grillivastuksella 20–30 minuuttia, kunnes paprikoiden pinta mustuu ja kuori kupruilee.
                  
                                                                                  
                    3. Kuori hiiltynyt pinta pois ja pilko kasvikset sopiviksi paloiksi. Kaada pinnalle öljyä ja mausta.
                  
                                                            Vinkki
- Maustemitta on mittasarjan pienin mitta, vetoisuudeltaan noin ⅕ teelusikallista.
 
Valmistusohje
                1. 
                                                              Huuhtele ja halkaise paprikat pituussuunnassa ja poista niistä kannat ja siemenet.
              
                2. 
                                                              Laita paprikat uunipellille kuoripuoli ylöspäin. Kuumenna uunissa 200 asteessa grillivastuksella 20–30 minuuttia, kunnes paprikoiden pinta mustuu ja kuori kupruilee.
              
                3. 
                                                          Kuori hiiltynyt pinta pois ja pilko kasvikset sopiviksi paloiksi. Kaada pinnalle öljyä ja mausta.
              Vinkki
- Maustemitta on mittasarjan pienin mitta, vetoisuudeltaan noin ⅕ teelusikallista.
 
Ravintosisältö / 100 g
                Energiaa
              
              
                120 kcal
              
            
                Rasvaa
              
              
                10 g
              
            
                josta tyydyttynyttä rasvaa
              
              
                0.6 g
              
            
                Hiilihydraatteja
              
              
                5 g
              
            
                josta sokereita
              
              
                5 g
              
            
                Kuitua
              
              
                2 g
              
            
                Proteiinia
              
              
                1 g
              
            
                Suolaa
              
              
                0.2 g