L M K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Hummus

L M K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Maukas hummus riittää sellaisenaan leivän päälliseksi. Tahna on myös erinomainen kastike niin lihalle kuin kalallekin



Raaka-aineet

1 prk (n. 250 g)
kikherneitä (säilyke)
½ dl
vettä
½ dl
oliiviöljyä
2 rkl
tahinia
1
valkosipulin kynsi
1 tl
juustokuminaa
½ tl
suolaa
¼ tl
rouhittua mustapippuria
Pinnalle
2 rkl
oliiviöljyä

Valmistusohje

1. Valuta kikherneet ja soseuta tasaiseksi massaksi sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa. Lisää loput aineet ja jatka soseutusta, kunnes seos on tasaista.
2. Laita tahna tarjoilukulhoon ja kaada päälle oliiviöljyä.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
240 kcal
Rasvaa
19 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.6 g
Hiilihydraatteja
11 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.6 g
Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
240 kcal
Rasvaa
19 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.6 g
Hiilihydraatteja
11 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.6 g