
Ainekset
-
noin 200 gkikherneitä (säilyke)
-
2valkosipulinkynttä
-
2-3 rklsitruunamehua
-
2 rklrypsiöljyä
-
3 rklrasvatonta maustamatonta jogurttia
-
ripaussuolaa
-
(hieman kikherneiden lientä)
Valmistusohje
1. Valuta kikherneet ja ota hieman lientä talteen. Ohenna tarvittaessa kikherneiden säilykeliemellä.
2. Kuori valkosipulinkynnet ja purista sitruunasta mehu.
3. Laita kaikki ainekset tehosekoittimen kulhoon ja työstä tasaiseksi.
4. Maista ja säädä tarvittaessa makua.
Kuva: Sydänmerkki/Hannele Hyvärinen
Kuva: Sydänmerkki/Hannele Hyvärinen
Vinkki
Tarjoa esimerkiksi veneperunoiden kanssa.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
168 kcal
Rasvaa
10 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
12 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.2 g
Gluteeniton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Gluteeniton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Hummus-jogurttidippi
Kikherneistä tehty raikas hummus-jogurttidippi on helppo arkiherkku, joka maistuu esimerkiksi lohkoperunoiden tai dippivihannesten kanssa.
Kikherneistä tehty raikas hummus-jogurttidippi on helppo arkiherkku, joka maistuu esimerkiksi lohkoperunoiden tai dippivihannesten kanssa.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
noin 200 gkikherneitä (säilyke)
-
2valkosipulinkynttä
-
2-3 rklsitruunamehua
-
2 rklrypsiöljyä
-
3 rklrasvatonta maustamatonta jogurttia
-
ripaussuolaa
-
(hieman kikherneiden lientä)
Valmistusohje
1. Valuta kikherneet ja ota hieman lientä talteen. Ohenna tarvittaessa kikherneiden säilykeliemellä.
2. Kuori valkosipulinkynnet ja purista sitruunasta mehu.
3. Laita kaikki ainekset tehosekoittimen kulhoon ja työstä tasaiseksi.
4. Maista ja säädä tarvittaessa makua.
Kuva: Sydänmerkki/Hannele Hyvärinen
Kuva: Sydänmerkki/Hannele Hyvärinen
Vinkki
Tarjoa esimerkiksi veneperunoiden kanssa.
Valmistusohje
1.
Valuta kikherneet ja ota hieman lientä talteen. Ohenna tarvittaessa kikherneiden säilykeliemellä.
2.
Kuori valkosipulinkynnet ja purista sitruunasta mehu.
3.
Laita kaikki ainekset tehosekoittimen kulhoon ja työstä tasaiseksi.
4.
Maista ja säädä tarvittaessa makua.
Kuva: Sydänmerkki/Hannele Hyvärinen
Kuva: Sydänmerkki/Hannele Hyvärinen
Vinkki
Tarjoa esimerkiksi veneperunoiden kanssa.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
168 kcal
Rasvaa
10 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
12 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.2 g