Helppo nuudelivuoka

Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.
M K

Helppo arkiruoka, jonka kokkaaminen onnistuu lapseltakin.

Vinkki

  • Pakastekasvisten kuumentaminen ei ole pakollista, mutta se nopeuttaa ruuan kypsymistä 10–15 minuuttia.
  • Nopea kokkaaja valitsee sipulikuutiot pakastealtaasta.


Raaka-aineet

120 g
täysjyvänuudelia
5 dl
vettä
400 g
pakastekasviksia
1
sipuli
3
valkosipulin kynttä
3 cm pala
inkivääriä
2 rkl
soijakastiketta
½ tl
rouhittua mustapippuria
1 pkt
nyhtökauraa
2 dl
kermankaltaista kasvirasvasekoitetta

Valmistusohje

1. Murenna nuudelit uunivuokaan. Kaada päälle kiehuva vesi ja anna turvota muutama minuutti.
2. Kuumenna pakastekasvikset mikrossa tai kattilassa vesitilkassa. Lisää nuudelien päälle.
3. Hienonna sipulit ja raasta inkivääri ja lisää vuokaan yhdessä loppujen ainesten kanssa. Sekoita ja kypsennä 200 asteessa noin 30 minuuttia.
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
110 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
11 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.4 g