Curry-possukastike

Sydänmerkki



Ainekset

0.1 kg
Rypsiöljy
0.04 kg
Curry
1.5 kg
Sipuli, tuore
4 kg
Vesi
10 kg
Possulastu, lihaa 88%
0.35 kg
Maissitärkkelys
1 kg
Vesi
1 kg
Ruokakerma 15% esim. Valio
0.05 kg
Lihaliemijauhe (55%)
0.1 kg
Siirappi
0.05 kg
Ruokasuola, jodioitu
0.025 kg
Valkosipulijauhe
0.1 kg
Persilja, hienonnettu

Valmistusohje

  1. Freesaa sipuli ja curry padassa. Lisää vesi ja hauduta hetki.
  2. Kuumenna liha vakuumipussissa höyrykeitossa 90 C-asteessa noin 20 min.
  3. Lisää pataan suurus ja hauduta noin 5-10 min.
  4. Lisää loput aineet ja lihat. Kuumenna. Lisää persiljasilppua.

Ohje: Liisa Söderlund, Maskun neurologinen kuntoutuskeskus
 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
6.4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.6 g
Kuitua
3.8 g
Suolaa
0.8 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta