Kukkakaalivuoka

Sydänmerkki



Ainekset

6.5 kg
Kukkakaali
Liemi
0.05 kg
Tilli, hienonnettu
0.8 kg
Kananmuna, kuorineen punnittu
2 kg
Ruokakerma (15%) esim. Valio
1 kg
Keitinliemi/muu liemi
0.35 kg
Maissitärkkelys
0.02 kg
Ruokasuola jodioitu
0.02 kg
Herbamare (94%)
0.008 kg
Muskotti

Valmistusohje

  1. Kypsennä kukkakaali höyrykeitossa puolikypsäksi (12 min.) ja säästä keitinliemi.
  2. Jaa voideltuihin GN-vuokiin ja lisää sekoitettu liemi joukkoon.
  3. Kypsennä höyrypaistossa 150 C-ast. noin 40 min ja anna vetäytyä hetken.

Ohje: Liisa Söderlund, Maskun neurologinen kuntoutuskeskus

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3.8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Kuitua
6.4 g
Suolaa
0.5 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta