Vohvelit
Yllätä perhe tai ystävät vohveleilla ja tyhjennä samalla hieman ruokakaappia: jogurtti, erilaiset jauhot ja leseet sopivat mainiosti vohvelitaikinaan.
Raaka-aineet
-
1 ½ dlgrahamjauhoja
-
1 dlvehnäjauhoja
-
Sydänmerkki-tuote2 rklkauraleseitä
-
2 tlleivinjauhetta
-
Sydänmerkki-tuote3 dlrasvatonta jogurttia esim. vaniljaa
-
Sydänmerkki-tuote2 rklöljyä
-
2munaa
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Sekoita kuivat aineet. Lisää jogurtti, öljy ja kananmunat. Sekoita taikina tasaiseksi.
2. Paista vohvelit vohvelipannussa.
Välipalat ja jälkiruoat
Letut ja pannarit
Viljatuotteet
Lasten suosikit
Helpot ohjeet
Alle tunnin sapuskat
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
200 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.8 g
Hiilihydraatteja
24 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
8 g
Suolaa
0.6 g
Ruokalaji
Pääraaka-aine
Kuva: Sydänmerkki/ Suvi Laine
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
200 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.8 g
Hiilihydraatteja
24 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
8 g
Suolaa
0.6 g