Tuorepuuro
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
70 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.1 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote2 dljogurttia
-
Sydänmerkki-tuote1 dlpuurohiutaleita
-
Sydänmerkki-tuote1 dlmarjoja tai hedelmänpaloja
- Pinnalle
-
Sydänmerkki-tuote100 ghedelmiä tai marjoja
-
Sydänmerkki-tuote2 rklpähkinöitä
Valmistusohje
1. Sekoita jogurtti, hiutaleet sekä marjat tai pilkotut hedelmät. Laita astia jääkaappiin ja anna turvota ainakin 7-8 tuntia.
2. Pilko päälle hedelmiä ja pähkinöitä ennen tarjoilua
Vinkki
- Vaihtele hiutaleita maun mukaan: kaurahiutaleilla lopputulos on silein ja miedoimman makuinen, jos haluat rakenteesta karkeamman tai viljaisan, käytä esimerkiksi ruis- tai 4-viljan hiutaleita tai hiutaleseoksia
- Jos käytät maustamatonta jogurttia, mausta valmis puuro halutessasi lorauksella hunajaa tai sokeriripauksella