Sei ruiskuorrutuksella
Ongi seipaketti pakastealtaasta ja valmista siihen rapea ruiskuorrutus. Nam! Tuloksena on helposti lähestyttävä ruoka myös kalaa karsastavalle.
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote400 gseitiä (pakaste)
-
½ tlsuolaa
- Kuorrute
-
Sydänmerkki-tuote60 gruisleipää (2-3 palaa)
-
Sydänmerkki-tuote½sipuli
-
Sydänmerkki-tuote½ dltuoretta tilliä
-
Sydänmerkki-tuote2 rklöljyä
-
½ tlrouhittua mustapippuria
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Ota kala uunivuokaan sulamaan ainakin pari tuntia ennen ruuan valmistusta. Mausta suolalla.
2. Kuutioi kuorrutuksen ruisleipä muutaman millin paloiksi. Hienonna sipuli. Sekoita kuorrutteen ainekset keskenään ja lusikoi kalan päälle.
3. Paista 175 asteessa 25–30 minuuttia.
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
150 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
16 g
Suolaa
0.8 g
Ruokalaji
Pääraaka-aine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
150 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
16 g
Suolaa
0.8 g