 
                  Ainekset
- 
                    200 groomansalaattia
- 
                    8retiisiä
- 
                    2porkkanaa
- 
                    300 gsavukalaa, esim. lohi, siika
- Kastike
- 
                    1valkosipulinkynsi
- 
                    1pieni anjovisfilee
- 
                    1 dlkevyttä creme fraichea (rasvaa 8 %)
- 
                    1 tlsinappia
- Lisäksi
- 
                    4 palaatäysjyvä paahtoleipää
- 
                    80 gpieniä mozzarellapalloja
Valmistusohje
                    1. Huuhdo, valuta ja suikaloi salaatti Kuori ja raasta porkkana. Pese ja viipaloi retiisit.
                  
                                                                                  
                    2. Kuori ja pilko valkosipulinkynsi, hienonna anjovis ja sekoita keskenään kastikkeen ainekset.
                  
                                                                                  
                    3. Sekoita salaattiainekset ja kastike keskenään, annostele kulhoihin ja lisää jokaiseen annokseen kalaa.
                  
                                                                                  
                    4. Paahda ja kuutioi leivät. Lisää kuutioita ja juustopalleroita salaattiannosten päälle.
                  
                                                            Vinkki
- Käytä salaatissa haluamaasi savukalaa.
- Muihin salaattiresepteihin voit tutustua täältä.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
        Ravintosisältö
/ 100 g
                Energiaa
              
              
                117 kcal
              
            
                Rasvaa
              
              
                5 g
              
            
                josta tyydyttynyttä rasvaa
              
              
                2.4 g
              
            
                Hiilihydraatteja
              
              
                7 g
              
            
                josta sokereita
              
              
                2 g
              
            
                Kuitua
              
              
                2 g
              
            
                Proteiinia
              
              
                10 g
              
            
                Suolaa
              
              
                0.7 g
              
            
                                                                  Munaton
                                                        
          
                                                                  Munaton
                                                        
          Savukalasalaattia caesar-kastikkeella
Caesar-kastike yhdistetään useimmiten broileriin, mutta se toimii myös loistavasti savukalalle.
Caesar-kastike yhdistetään useimmiten broileriin, mutta se toimii myös loistavasti savukalalle.
Kuva: Sydänmerkki / Ulla-Maija Hänninen
              Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
        Ainekset
- 
                    200 groomansalaattia
- 
                    8retiisiä
- 
                    2porkkanaa
- 
                    300 gsavukalaa, esim. lohi, siika
- Kastike
- 
                    1valkosipulinkynsi
- 
                    1pieni anjovisfilee
- 
                    1 dlkevyttä creme fraichea (rasvaa 8 %)
- 
                    1 tlsinappia
- Lisäksi
- 
                    4 palaatäysjyvä paahtoleipää
- 
                    80 gpieniä mozzarellapalloja
Valmistusohje
                    1. Huuhdo, valuta ja suikaloi salaatti Kuori ja raasta porkkana. Pese ja viipaloi retiisit.
                  
                                                                                  
                    2. Kuori ja pilko valkosipulinkynsi, hienonna anjovis ja sekoita keskenään kastikkeen ainekset.
                  
                                                                                  
                    3. Sekoita salaattiainekset ja kastike keskenään, annostele kulhoihin ja lisää jokaiseen annokseen kalaa.
                  
                                                                                  
                    4. Paahda ja kuutioi leivät. Lisää kuutioita ja juustopalleroita salaattiannosten päälle.
                  
                                                            Vinkki
- Käytä salaatissa haluamaasi savukalaa.
- Muihin salaattiresepteihin voit tutustua täältä.
Valmistusohje
                1. 
                                                              Huuhdo, valuta ja suikaloi salaatti Kuori ja raasta porkkana. Pese ja viipaloi retiisit.
              
                2. 
                                                              Kuori ja pilko valkosipulinkynsi, hienonna anjovis ja sekoita keskenään kastikkeen ainekset.
              
                3. 
                                                              Sekoita salaattiainekset ja kastike keskenään, annostele kulhoihin ja lisää jokaiseen annokseen kalaa.
              
                4. 
                                                          Paahda ja kuutioi leivät. Lisää kuutioita ja juustopalleroita salaattiannosten päälle.
              Vinkki
- Käytä salaatissa haluamaasi savukalaa.
- Muihin salaattiresepteihin voit tutustua täältä.
Ravintosisältö / 100 g
                Energiaa
              
              
                117 kcal
              
            
                Rasvaa
              
              
                5 g
              
            
                josta tyydyttynyttä rasvaa
              
              
                2.4 g
              
            
                Hiilihydraatteja
              
              
                7 g
              
            
                josta sokereita
              
              
                2 g
              
            
                Kuitua
              
              
                2 g
              
            
                Proteiinia
              
              
                10 g
              
            
                Suolaa
              
              
                0.7 g
              
             
   
            
                   
            
                   
            
                  