Kuva: Sydänmerkki / Sari Spåra

Ainekset

Täyte
3
keitettyä kananmunaa
½
paprika
1 prk
tonnikalaa vedessä
2 dl
kermaviiliä (6 % rasvaa)
1 tl
kapriksia
½
sitruunan mehu
¼ tl
sitruunapippuria
(tilliä)
Lisäksi
8 kpl
täysjyväsämpylää
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
180 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.6 g
Hiilihydraatteja
22 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Helppo
Helppo

Sämpylät tonnikalatahnalla

Täytetyt sämpylät tonnikala-kananmunatahnalla ovat eväsretkien ruoka-aatelia.
Täytetyt sämpylät tonnikala-kananmunatahnalla ovat eväsretkien ruoka-aatelia.
Kuva: Sydänmerkki / Sari Spåra

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Täyte
3
keitettyä kananmunaa
½
paprika
1 prk
tonnikalaa vedessä
2 dl
kermaviiliä (6 % rasvaa)
1 tl
kapriksia
½
sitruunan mehu
¼ tl
sitruunapippuria
(tilliä)
Lisäksi
8 kpl
täysjyväsämpylää

Valmistusohje

1.
Keitä kananmunat koviksi (n. 8 min). Kaada kuuma vesi pois ja laske tilalle kylmää vettä. Anna jäähtyä.
2.
Kuori munat ja kuutioi ne pieniksi paloiksi.
3.
Kuutioi paprika.
4.
Valuta tonnikala.
5.
Sekoita kaikki ainekset yhteen.
6.
Täytä sämpylät ja koristele halutessasi tillillä.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
180 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.6 g
Hiilihydraatteja
22 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Yhteistyössä