Piparjuurisilakat
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
150 kcal
Rasvaa
11 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.7 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
12 g
Suolaa
0.5 g
Raaka-aineet
-
600 gsilakkafileitä
-
½ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
Sydänmerkki-tuote4 rkltuoretta tilliä
-
Sydänmerkki-tuote2 rkltuoretta ruohosipulia
-
Sydänmerkki-tuote2 dlruokakermaa
-
4 rklpiparjuuritahnaa
Valmistusohje
1. Mausta silakkafileet suolalla, pippurilla, tillillä ja ruohosipulilla. Kääri rullalle ja laita uunivuokaan.
2. Sekoita kerma ja piparjuuritahna. Kaada kermaseos kalan päälle. Paista 225 asteessa noin 25 minuuttia.
Vinkki
- Jos käytät kuivattua tilliä, sitä riittää noin 1 rkl.
Tarjoa silakoiden kanssa pinaattiperunasosetta.