Pinaatti-lehtikaalilasagne
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
11 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.6 g
Raaka-aineet
- Lehtikaali-pinaattikastike
-
Sydänmerkki-tuote1sipuli
-
Sydänmerkki-tuote2valkosipulin kynttä
-
Sydänmerkki-tuote70 glehtikaalia
-
Sydänmerkki-tuote200 gkirsikkatomaatteja
-
Sydänmerkki-tuote2 rklöljyä
-
Sydänmerkki-tuote150 gpinaattia (pakaste)
-
2 prk (800g)tomaattimurskaa
-
Sydänmerkki-tuote200 gtuorejuustoa (esim. aurinkokuivattu tomaatti)
-
1 tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
Sydänmerkki-tuote½ dltuoretta oreganoa tai basilikaa
- Lisäksi
-
Sydänmerkki-tuote9lasagnelevyä
-
Sydänmerkki-tuote100 gjuustoa
Valmistusohje
1. Hienonna sipulit. Poista lehtikaalin lehdista kova lehtiruoti ja silppua lehdet. Viipaloi kirsikkatomaatit.
2. Kuullota sipuleita ja lehtikaalisilppua hetki öljyssä. Lisää tomaattiviipaleet ja pinaatti ja anna hautua muutama minuutti
3. Lisää tomaattimurska, tuorejuusto ja mausteet. Hauduttele miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia .
4. Kokoa lasagne laittamalla kastiketta ja lasagnelevyjä kerroksittain. Ripottele päälle juustoraaste Paista 175 asteisessa uunissa 45-50 minuuttia.
Vinkki
Katso myös peruslasagnen ja kasvislasagnen ohje.