Ainekset
-
½ lsieniä, esim. kanttarelli, suppilovahvero
-
1sipuli
-
3valkosipulinkynttä
-
350 gkesäkurpitsaa tai paprikaa
-
3 rklöljyä
-
500 gperunagnoccheja
-
½ tlsuolaa
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
-
50 gsinihomejuustoa
- Viimeistelyyn
-
kourallinenrukolaa
Valmistusohje
Vinkki
Vegaaniversiossa korvaa sinihomejuusto vastaavalla kasvipohjaisella tuotteella. Niitä valmistaa esimerkiksi jämsäläinen Jokilaakson juusto Ilo-tuotemerkillä.
Ravintosisältö
/ 100 gSieni-gnocchipannu
Perunasta tehdyt gnocchit ovat Italian ruokalahja muulle maailmalle. Sienten ja muiden kasvisten kanssa gnoccheista valmistuu herkullinen pannu tuossa tuokiossa
Perunasta tehdyt gnocchit ovat Italian ruokalahja muulle maailmalle. Sienten ja muiden kasvisten kanssa gnoccheista valmistuu herkullinen pannu tuossa tuokiossa
Ainekset
Ainekset
-
½ lsieniä, esim. kanttarelli, suppilovahvero
-
1sipuli
-
3valkosipulinkynttä
-
350 gkesäkurpitsaa tai paprikaa
-
3 rklöljyä
-
500 gperunagnoccheja
-
½ tlsuolaa
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
-
50 gsinihomejuustoa
- Viimeistelyyn
-
kourallinenrukolaa
Valmistusohje
Vinkki
Vegaaniversiossa korvaa sinihomejuusto vastaavalla kasvipohjaisella tuotteella. Niitä valmistaa esimerkiksi jämsäläinen Jokilaakson juusto Ilo-tuotemerkillä.
Valmistusohje
Vinkki
Vegaaniversiossa korvaa sinihomejuusto vastaavalla kasvipohjaisella tuotteella. Niitä valmistaa esimerkiksi jämsäläinen Jokilaakson juusto Ilo-tuotemerkillä.