Silakkapihvit

Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Herkulliset hapankorppupäällysteiset silakkapihvit ovat arkiruokaa parhaimmillaan.

Vinkki

Tarjoa silakkafileiden kanssa pinaatti-perunasosetta ja raikasta salaattia. 



Raaka-aineet

100 g
hapankorppuja
¼ tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
500 g
silakkafileitä (1 kg perkaamattomia)
1 dl
rasvatonta maitoa
1 rkl
öljyä
sitruunalohkoja tarjoiluun

Valmistusohje

1. Jauha hapankorput hienoksi ja sekoita mausteet jauheeseen .
2. Ota fileistä selkäevä pois. Kaada lautaselle maitoa. Kasta fileet maidossa ja pyörittele korppujauheseoksessa.
3. Lado fileet vierekkäin uunipannulle leivinpaperin päälle. Pirskota fileille hiukan öljyä.
4. Paista uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Sydänmerkki / Ulla-Maija Hänninen
Sydänmerkki / Ulla-Maija Hänninen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
0 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.0 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
0 g
Suolaa
0.0 g