Sydänmerkki / Kirsi-Marja Savola

Ainekset

1 rs (250 g)
kanan fileesuikaleita
½ tl
suolaa
1 tlk (230 g)
kikherneitä
3
valkosipulinkynttä
1 rs (250 g)
kirsikkatomaatteja
½ dl
aurinkokuivattuja tomaatteja
2 tl
aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
2 rkl
tomaattisosetta
½ - 1 tl
chilirouhetta
2,5 dl
kaura kasvirasvasekoitetta (rasvaa max 15 %)
1 - 2 dl
vettä
1 ps
babypinaattia
½ ruukkua
basilikaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
99 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.2 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.5 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Mu Munaton
Mu Munaton

Marry me -kana

Hybridi-versio suositusta marry me chicken-kastikkeesta syntyy broilerista ja kikherneistä. Arjen luottoresepti valmistuu pöytään puolessa tunnissa.

Sydänmerkki / Kirsi-Marja Savola

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
1 rs (250 g)
kanan fileesuikaleita
½ tl
suolaa
1 tlk (230 g)
kikherneitä
3
valkosipulinkynttä
1 rs (250 g)
kirsikkatomaatteja
½ dl
aurinkokuivattuja tomaatteja
2 tl
aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
2 rkl
tomaattisosetta
½ - 1 tl
chilirouhetta
2,5 dl
kaura kasvirasvasekoitetta (rasvaa max 15 %)
1 - 2 dl
vettä
1 ps
babypinaattia
½ ruukkua
basilikaa
½ tl
rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

1.
Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön ainesten valmistelun ajaksi. Valuta kikherneet.
2.
Hienonna valkosipulinkynnet ja puolita kirsikkatomaatit. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit.
3.
Kuumenna öljy pannussa ja ruskista siinä broilerit. Mausta suolalla (1/2 tl).
4.
Lisää valkosipulinkynnet ja paista hetki. Lisää pannulle tomaattisose ja chilirouhe. Paista sekoittaen pari minuuttia.
5.
Lisää kikherneet, kasvirasvasekoite, vesi ja suola (1/4 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta kastiketta matalla lämmöllä noin 5 minuuttia tai kunnes neste on hieman keittynyt kasaan.
6.
Kääntele pinaatti kastikkeeseen ja kuumenna 1-2 minuuttia eli kunnes pinaatti pehmenee. Mausta suikaloidulla basilikalla ja pippurilla.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
99 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.2 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.5 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen