Ainekset
-
1 rs (250 g)kanan fileesuikaleita
-
½ tlsuolaa
-
1 tlk (230 g)kikherneitä
-
3valkosipulinkynttä
-
1 rs (250 g)kirsikkatomaatteja
-
½ dlaurinkokuivattuja tomaatteja
-
2 tlaurinkokuivattujen tomaattien öljyä
-
2 rkltomaattisosetta
-
½ - 1 tlchilirouhetta
-
2,5 dlkaura kasvirasvasekoitetta (rasvaa max 15 %)
-
1 - 2 dlvettä
-
1 psbabypinaattia
-
½ ruukkuabasilikaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön ainesten valmistelun ajaksi. Valuta kikherneet.
2. Hienonna valkosipulinkynnet ja puolita kirsikkatomaatit. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit.
3. Kuumenna öljy pannussa ja ruskista siinä broilerit. Mausta suolalla (1/2 tl).
4. Lisää valkosipulinkynnet ja paista hetki. Lisää pannulle tomaattisose ja chilirouhe. Paista sekoittaen pari minuuttia.
5. Lisää kikherneet, kasvirasvasekoite, vesi ja suola (1/4 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta kastiketta matalla lämmöllä noin 5 minuuttia tai kunnes neste on hieman keittynyt kasaan.
6. Kääntele pinaatti kastikkeeseen ja kuumenna 1-2 minuuttia eli kunnes pinaatti pehmenee. Mausta suikaloidulla basilikalla ja pippurilla.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
99 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.2 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.5 g
Munaton
Munaton
Marry me -kana
Hybridi-versio suositusta marry me chicken-kastikkeesta syntyy broilerista ja kikherneistä. Arjen luottoresepti valmistuu pöytään puolessa tunnissa.
Sydänmerkki / Kirsi-Marja Savola
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1 rs (250 g)kanan fileesuikaleita
-
½ tlsuolaa
-
1 tlk (230 g)kikherneitä
-
3valkosipulinkynttä
-
1 rs (250 g)kirsikkatomaatteja
-
½ dlaurinkokuivattuja tomaatteja
-
2 tlaurinkokuivattujen tomaattien öljyä
-
2 rkltomaattisosetta
-
½ - 1 tlchilirouhetta
-
2,5 dlkaura kasvirasvasekoitetta (rasvaa max 15 %)
-
1 - 2 dlvettä
-
1 psbabypinaattia
-
½ ruukkuabasilikaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön ainesten valmistelun ajaksi. Valuta kikherneet.
2. Hienonna valkosipulinkynnet ja puolita kirsikkatomaatit. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit.
3. Kuumenna öljy pannussa ja ruskista siinä broilerit. Mausta suolalla (1/2 tl).
4. Lisää valkosipulinkynnet ja paista hetki. Lisää pannulle tomaattisose ja chilirouhe. Paista sekoittaen pari minuuttia.
5. Lisää kikherneet, kasvirasvasekoite, vesi ja suola (1/4 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta kastiketta matalla lämmöllä noin 5 minuuttia tai kunnes neste on hieman keittynyt kasaan.
6. Kääntele pinaatti kastikkeeseen ja kuumenna 1-2 minuuttia eli kunnes pinaatti pehmenee. Mausta suikaloidulla basilikalla ja pippurilla.
Valmistusohje
1.
Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön ainesten valmistelun ajaksi. Valuta kikherneet.
2.
Hienonna valkosipulinkynnet ja puolita kirsikkatomaatit. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit.
3.
Kuumenna öljy pannussa ja ruskista siinä broilerit. Mausta suolalla (1/2 tl).
4.
Lisää valkosipulinkynnet ja paista hetki. Lisää pannulle tomaattisose ja chilirouhe. Paista sekoittaen pari minuuttia.
5.
Lisää kikherneet, kasvirasvasekoite, vesi ja suola (1/4 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta kastiketta matalla lämmöllä noin 5 minuuttia tai kunnes neste on hieman keittynyt kasaan.
6.
Kääntele pinaatti kastikkeeseen ja kuumenna 1-2 minuuttia eli kunnes pinaatti pehmenee. Mausta suikaloidulla basilikalla ja pippurilla.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
99 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.2 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.5 g