G Gluteeniton
L Maidoton
M Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekisteröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Marinoitu punasipuli

G Gluteeniton
L Maidoton
M Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Happamanmakeat sipuliviipaleet piristävät niin salaattia, pihviannosta kuin pikaruokaakin.



Raaka-aineet

Sydänmerkki-tuote
2
punasipulia
1 dl
valkoviinietikkaa
Sydänmerkki-tuote
2 rkl
öljyä
2 rkl
sokeria
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Leikkaa punasipulit ohuiksi viipaleiksi. Sekoita etikka, öljy, ja sokeri.
2. Kaada liemi punasipuleiden päälle ja anna maustua vähintään 4 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.

Vinkki

Maustemitta on mittasarjan pienin mitta, vetoisuudeltaan ⅕ teelusikallista

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
170 kcal
Rasvaa
11 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
15 g
josta sokereita
11 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.0 g
Kuva: Sydänmerkki/Elina Himanen
Kuva: Sydänmerkki/Elina Himanen
Kuva: Sydänmerkki/Elina Himanen
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
170 kcal
Rasvaa
11 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
15 g
josta sokereita
11 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.0 g