Marinoitu punasipuli
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
170 kcal
Rasvaa
11 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
15 g
josta sokereita
11 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote2punasipulia
-
1 dlvalkoviinietikkaa
-
Sydänmerkki-tuote2 rklöljyä
-
2 rklsokeria
Valmistusohje
1. Leikkaa punasipulit ohuiksi viipaleiksi. Sekoita etikka, öljy, ja sokeri.
2. Kaada liemi punasipuleiden päälle ja anna maustua vähintään 4 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.
Vinkki
Maustemitta on mittasarjan pienin mitta, vetoisuudeltaan ⅕ teelusikallista