Kuva: Sydänmerkki/Elina Himanen

Ainekset

2
punasipulia
1 dl
valkoviinietikkaa
2 rkl
öljyä
2 rkl
sokeria
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
170 kcal
Rasvaa
11 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
15 g
josta sokereita
11 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Helppo
G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
Helppo

Marinoitu punasipuli

Happamanmakeat sipuliviipaleet piristävät niin salaattia, pihviannosta kuin pikaruokaakin.

Happamanmakeat sipuliviipaleet piristävät niin salaattia, pihviannosta kuin pikaruokaakin.

Kuva: Sydänmerkki/Elina Himanen

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
2
punasipulia
1 dl
valkoviinietikkaa
2 rkl
öljyä
2 rkl
sokeria

Valmistusohje

1.
Leikkaa punasipulit ohuiksi viipaleiksi. Sekoita etikka, öljy, ja sokeri.
2.
Kaada liemi punasipuleiden päälle ja anna maustua vähintään 4 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.

Vinkki

Maustemitta on mittasarjan pienin mitta, vetoisuudeltaan ⅕ teelusikallista

Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
170 kcal
Rasvaa
11 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
15 g
josta sokereita
11 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0 g