Kukkakaalipyree

Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.
G L M K

Lempeä kukkakaalipyree maistuu lihan tai makkaran lisukkeena

Vinkki

Pyree on täydellinen possukäristyksen kaveri



Raaka-aineet

1 kg
kukkakaalia
4 dl
vettä
2 rkl
pullo- tai rasiamargariinia
½ tl
suolaa
½ ruukku
ruohosipulia

Valmistusohje

1. Paloittele kukkakaali kukinnot ja varsi pieniksi paloiksi. Keitä kannen alla kypsäksi eli 10–15 minuuttia.
2. Kaada keitinvesi pois, mutta säästä se. Soseuta kukkakaalit esimerkiksi sauvasekoittimella ja ohenna sosetta keitinvedellä sopivan paksuiseksi.
3. Lisää rasva ja mausta suolalla ja hienonnetulla ruohosipulilla.
Ruokalaji
Pääraaka-aine
Teema
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen

Reseptin Sydänmerkki-tuotteita

Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
40 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
2 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.2 g