G L M K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Marinoitu punasipuli

G L M K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Happamanmakeat sipuliviipaleet piristävät niin salaattia, pihviannosta kuin pikaruokaakin.



Raaka-aineet

2
punasipulia
1 dl
valkoviinietikkaa
2 rkl
öljyä
2 rkl
sokeria

Valmistusohje

1. Leikkaa punasipulit ohuiksi viipaleiksi. Sekoita etikka, öljy, ja sokeri.
2. Kaada liemi punasipuleiden päälle ja anna maustua vähintään 4 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.

Vinkki

Maustemitta on mittasarjan pienin mitta, vetoisuudeltaan ⅕ teelusikallista

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
170 kcal
Rasvaa
11 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
15 g
josta sokereita
11 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.0 g
Kuva: Sydänmerkki/Elina Himanen
Kuva: Sydänmerkki/Elina Himanen
Kuva: Sydänmerkki/Elina Himanen

Reseptin Sydänmerkki-tuotteita

Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
170 kcal
Rasvaa
11 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
15 g
josta sokereita
11 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.0 g