Porkkanalevite
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
70 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.5 g
Hiilihydraatteja
2 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
0 g
Suolaa
0.4 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote3 (300 g)porkkanaa
-
3 dlvettä
-
Sydänmerkki-tuote½ dltuoretta rakuunaa
-
Sydänmerkki-tuote½ dltuoretta persiljaa
-
Sydänmerkki-tuote50 grasiamargariinia
-
¼ tlsuolaa
Valmistusohje
1. Kuori ja paloittele porkkanat. Keitä porkkanapalat kypsiksi vedessä. Kypsennysaika on 15-25 minuuttia palakoosta riippuen. Kaada keitinvesi pois ja survo porkkanat haarukalla ja anna jäähtyä.
2. Hienonna yrtit. Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi. Anna levitteen maustua jääkaapissa ainakin tunnin ajan.