Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine

Ainekset

600 g
kirjolohifileetä
100 g
tuorejuustoa (esim. tilli)
½ tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
1
sitruuna
Koristeeksi
tuoretta tilliä
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
170 kcal
Rasvaa
12 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.6 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
16 g
Suolaa
0.6 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Helppo
G Gluteeniton
Mu Munaton
G Gluteeniton
Mu Munaton
Helppo

Lohi-juustotaskut

Mehevät kirjolohi-juustotaskut valmistuvat nopeasti. Tuorejuuston makua vaihtelemalla lohitaskut uudistuvat aina uudeksi makuelämykseksi.

Mehevät kirjolohi-juustotaskut valmistuvat nopeasti. Tuorejuuston makua vaihtelemalla lohitaskut uudistuvat aina uudeksi makuelämykseksi.

Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
600 g
kirjolohifileetä
100 g
tuorejuustoa (esim. tilli)
½ tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
1
sitruuna
Koristeeksi
tuoretta tilliä

Valmistusohje

1.
Leikkaa filee neljäksi, tasapaksuksi palaksi. Tee jokaiseen palan keskelle viilto nahkaan saakka, mutta jätä päät yhteen.
2.
Mausta kalapalat suolalla ja mustapippurilla. Lusikoi tuorejuustoa viiltoihin.
3.
Viipaloi sitruuna ja laita vuokaan kalapalojen kanssa. Paista 200 asteessa 20 minuuttia. Ripottele kypsille kalataskuille tuoretta tilliä.

Vinkki

Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
170 kcal
Rasvaa
12 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.6 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
16 g
Suolaa
0.6 g