Linssidahl
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
130 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Hiilihydraatteja
13 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.3 g
Raaka-aineet
-
2 tlgaram masalaa
-
1 tljuustokuminan siemeniä
-
1 tlkorianterin siemeniä
-
1 tlchiliä
-
1 tlkurkumaa
-
¼ tlsuolaa
-
Sydänmerkki-tuote3valkosipulin kynttä
-
Sydänmerkki-tuote2vihreää chiliä
-
Sydänmerkki-tuote2 rklöljyä
-
4 dlvettä
-
2 dlpunaisia linssejä
-
Sydänmerkki-tuote½limetin mehu
Valmistusohje
1. Murskaa kuivamausteet huhmareessa. Hienonna valkosipuli ja chilit.
2. Kuullota mausteita öljyssä kattilassa ja lisää sitten valkosipulit ja chilit. Lisää vesi ja huuhdotut linssit.
3. Hauduta linssidahlia 25–30 minuuttia miedolla lämmöllä. Mausta lopuksi limetin mehulla.