Linssidahl

Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.
G L M K

Tarjoa mausteista linssimuhennosta kasvisruokana sellaisenaan, lihan lisukkeena tai kesäisten lettukestien täytteenä.



Raaka-aineet

2 tl
garam masalaa
1 tl
juustokuminan siemeniä
1 tl
korianterin siemeniä
1 tl
chiliä
1 tl
kurkumaa
¼ tl
suolaa
3
valkosipulin kynttä
2
vihreää chiliä
2 tl
öljyä
4 dl
vettä
2 dl
punaisia linssejä
½
limetin mehu

Valmistusohje

1. Murskaa kuivamausteet huhmareessa. Hienonna valkosipuli ja chilit.
2. Kuullota mausteita öljyssä kattilassa ja lisää sitten valkosipulit ja chilit. Lisää vesi ja huuhdotut linssit.
3. Hauduta dahlia 25–30 minuuttia miedolla lämmöllä. Mausta lopuksi limetin mehulla.

Yhteistyössä