Ainekset
-
3avomaankurkkua
-
6retiisiä
-
1 (250 g)salaattifenkoli
-
1punasipuli
-
½ ruukkuatuoretta tilliä
- Vadelmavinegretti
-
2 dlkotimaisia vadelmia
-
¾ dlöljyä
-
1 rklhunajaa tai vaaleaa siirappia
-
1 rklpunaviinietikkaa
-
¼ tlsuolaa
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
Vinkki
Jos käytät ulkomaisia vadelmia esimerkiksi pakasteena, niitä kannattaa keittää pari minuuttia vesitilkassa vatsavaivojen välttämiseksi. Jäähdytä seos ja jatka valmistamista muuten ohjeen mukaan.
Ravintosisältö
/ 100 gKesäkurkkusalaatti
Retiisiä, punasipulia ja tilliä - tästä kesäisestä vihersalaatista tai kurkkusalaatista ei makua puutu! Kokeile rohkeasti aniksenmakuista fenkolia, salaatissa aromikas kasvis kesyyntyy, mutta säilyttää ihanan rapeutensa.
Retiisiä, punasipulia ja tilliä - tästä kesäisestä vihersalaatista tai kurkkusalaatista ei makua puutu! Kokeile rohkeasti aniksenmakuista fenkolia, salaatissa aromikas kasvis kesyyntyy, mutta säilyttää ihanan rapeutensa.
Ainekset
Ainekset
-
3avomaankurkkua
-
6retiisiä
-
1 (250 g)salaattifenkoli
-
1punasipuli
-
½ ruukkuatuoretta tilliä
- Vadelmavinegretti
-
2 dlkotimaisia vadelmia
-
¾ dlöljyä
-
1 rklhunajaa tai vaaleaa siirappia
-
1 rklpunaviinietikkaa
-
¼ tlsuolaa
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
Vinkki
Jos käytät ulkomaisia vadelmia esimerkiksi pakasteena, niitä kannattaa keittää pari minuuttia vesitilkassa vatsavaivojen välttämiseksi. Jäähdytä seos ja jatka valmistamista muuten ohjeen mukaan.
Valmistusohje
Vinkki
Jos käytät ulkomaisia vadelmia esimerkiksi pakasteena, niitä kannattaa keittää pari minuuttia vesitilkassa vatsavaivojen välttämiseksi. Jäähdytä seos ja jatka valmistamista muuten ohjeen mukaan.