![Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen](https://sydanmerkki-servd.transforms.svdcdn.com/production/recipes/tuoksuvat_leipanyytit.ElinaHimanen.jpg?w=1200&h=1200&q=65&auto=format&fit=crop&dm=1717151287&s=50dc4e129a537b4600c2c4ee6533a830)
Ainekset
-
8viipaletta leipää
-
8 tlrasiamargariinia
-
4viipaletta leikkelettä (esim. kalkkuna)
-
4viipaletta juustoa (rasvaa max. 17%)
-
½punainen paprika
Valmistusohje
1. Voitele leipäviipaleet margariinilla. Aseta leikkele- ja juustoviipaleet 4 leivälle siten, että jokaiseen tulee 1 siivu leikkelettä ja 1 siivu juustoa. Suikaloi täytteeksi myös paprikasiivuja. Laita loput 4 leipäpalaa kansiksi.
2. Kääri yksittäiset leivät ensin leivinpaperiin ja sitten alumiinifolioon. Lämmitä nyytit.
Vinkki
- Retkivinkki: tee lämpimät voileivät kuumennusta vaille valmiiksi kotikeittiössä ja lämmitä retkellä nuotion loisteessa!
- Leivät voi lämmittää nuotion lisäksi myös voileipägrillissä, parilalla tai paistinpannulla miedolla lämmöllä.
- Voit lisätä tuoreita yrttejä, esim. basilikaa, tuomaan uutta makuvivahdetta leipiin.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
190 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
22 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
6 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.6 g
Toastit
Perinteiset lämpimät voileivät ovat herkullinen suupala. Reseptin muuntelu omaan makuun on yksinkertaista täytteitä vaihtelemalla.
Perinteiset lämpimät voileivät ovat herkullinen suupala. Reseptin muuntelu omaan makuun on yksinkertaista täytteitä vaihtelemalla.
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
8viipaletta leipää
-
8 tlrasiamargariinia
-
4viipaletta leikkelettä (esim. kalkkuna)
-
4viipaletta juustoa (rasvaa max. 17%)
-
½punainen paprika
Valmistusohje
1. Voitele leipäviipaleet margariinilla. Aseta leikkele- ja juustoviipaleet 4 leivälle siten, että jokaiseen tulee 1 siivu leikkelettä ja 1 siivu juustoa. Suikaloi täytteeksi myös paprikasiivuja. Laita loput 4 leipäpalaa kansiksi.
2. Kääri yksittäiset leivät ensin leivinpaperiin ja sitten alumiinifolioon. Lämmitä nyytit.
Vinkki
- Retkivinkki: tee lämpimät voileivät kuumennusta vaille valmiiksi kotikeittiössä ja lämmitä retkellä nuotion loisteessa!
- Leivät voi lämmittää nuotion lisäksi myös voileipägrillissä, parilalla tai paistinpannulla miedolla lämmöllä.
- Voit lisätä tuoreita yrttejä, esim. basilikaa, tuomaan uutta makuvivahdetta leipiin.
Valmistusohje
1.
Voitele leipäviipaleet margariinilla. Aseta leikkele- ja juustoviipaleet 4 leivälle siten, että jokaiseen tulee 1 siivu leikkelettä ja 1 siivu juustoa. Suikaloi täytteeksi myös paprikasiivuja. Laita loput 4 leipäpalaa kansiksi.
2.
Kääri yksittäiset leivät ensin leivinpaperiin ja sitten alumiinifolioon. Lämmitä nyytit.
Vinkki
- Retkivinkki: tee lämpimät voileivät kuumennusta vaille valmiiksi kotikeittiössä ja lämmitä retkellä nuotion loisteessa!
- Leivät voi lämmittää nuotion lisäksi myös voileipägrillissä, parilalla tai paistinpannulla miedolla lämmöllä.
- Voit lisätä tuoreita yrttejä, esim. basilikaa, tuomaan uutta makuvivahdetta leipiin.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
190 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
22 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
6 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.6 g