Laskiaispullapitko
Laskiaisen perinteinen laskiaispulla tehdään pitkomuodossa helposti kerralla koko porukalle! Laskiaispitko syntyy valmiista kaupan pullapitkosta, vaniljakastikkeesta ja hillosta.
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote1pullapitko (600 g)
- Täyte
-
1 prkvaahtoutuvaa vaniljakastiketta
-
2 dlvadelmahilloa
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Halkaise pitko pituussuunnassa kahtia. Täytä vaahdotetulla vaniljakastikkeella ja vadelmahillolla.
Vinkki
Haetko lisää makuvaihtoehtoja perinteiselle pullalle? Kurkkaa myös laskiaiswrappien tai dipattavien pullatikkujen ohje!
Makeat leivonnaiset
Pullat
Viljatuotteet
Lasten suosikit
Helpot ohjeet
Puolessa tunnissa pöytään
Juhlan aikaan
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
290 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.8 g
Hiilihydraatteja
44 g
josta sokereita
18 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0 g
Ruokalaji
Pääraaka-aine
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
290 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.8 g
Hiilihydraatteja
44 g
josta sokereita
18 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0 g