Kasvispannu
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
35 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.1 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.3 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote3porkkanaa
-
Sydänmerkki-tuote1sipuli
-
Sydänmerkki-tuote200 gherkkusieniä
-
Sydänmerkki-tuote1paprika
-
200 gvihreitä papuja (pakaste)
-
Sydänmerkki-tuote1 rklöljyä
-
1 tlyrttisekoitusta
-
Sydänmerkki-tuote¼ tlrouhittua mustapippuria
-
½ tlsuolaa
-
2 rklvettä
Valmistusohje
1. Kuori ja suikaloi porkkanat ja sipuli. Puhdista ja pilko herkkusienet. Suikaloi myös huuhdeltu paprika.
2. Kypsennä kasvikset suuressa paistin- tai vokkipannussa tai paistokasarissa. Kuullota öljyssä ensin sipuli. Lisää porkkana ja muut kasvikset ja paista sekoitellen muutama minuutti.
3. Mausta ja lisää hiukan vettä. Hauduttele kasvikset kypsiksi kannen alla. Kasvikset kypsyvät muutamassa minuutissa.