 
                  Ainekset
- 
                    600 ghedelmiä (esim. nektariini, aprikoosi, ananas, luumu)
- 
                    1 rklpullomargariinia
- 
                    (1 rklvaaleaa siirappia)
- Tuorejuustosydän
- 
                    1 oksatuoretta rosmariinia
- 
                    100gmaustamatonta tuorejuustoa
- 
                    1 rkltomusokeria
- 
                    1 tlvaniljasokeria
Valmistusohje
                    1. Tee ensin tuorejuustosydän maustumaan. Hienonna rosmariini ja sekoita muiden ainesten kanssa. Anna maustua kylmässä.
                  
                                                                                  
                    2. Halkaise kivelliset hedelmät ja poista kivi.  Jos käytät ananasta, viipaloi se ja leikkaa kuori terävällä veitsellä. Sivele  hedelmän leikkauspinta rasvalla ja grillaa molemmin puolin muutaman minuutin ajan eli kunnes hedelmä kuumenee. Lorauta päälle hiukan siirappia, jos hedelmät ovat makuusi happamia.
                  
                                                                                  
                    3. Tarjoa rosmariini-tuorejuuston kanssa.
                  
                                                            Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
        Ravintosisältö
/ 100 g
                Energiaa
              
              
                250 kcal
              
            
                Rasvaa
              
              
                4 g
              
            
                josta tyydyttynyttä rasvaa
              
              
                1.7 g
              
            
                Hiilihydraatteja
              
              
                46 g
              
            
                josta sokereita
              
              
                46 g
              
            
                Kuitua
              
              
                2 g
              
            
                Proteiinia
              
              
                6 g
              
            
                Suolaa
              
              
                0.1 g
              
            
                                                                  Gluteeniton,
                                                                                  Munaton,
                                                                                  Kasvis (lakto-ovo)
                                                            
                          
          
                                                                  Gluteeniton,
                                                                                  Munaton,
                                                                                  Kasvis (lakto-ovo)
                                                            
                          
          Grillatut hedelmät
Laita hedelmät grillin viimeiselle hiillokselle ja pian kesän paras jälkiruoka on valmis. Aromikas rosmariini-tuorejuusto viimeistelee annoksen.
Laita hedelmät grillin viimeiselle hiillokselle ja pian kesän paras jälkiruoka on valmis. Aromikas rosmariini-tuorejuusto viimeistelee annoksen.
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
              Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
        Ainekset
- 
                    600 ghedelmiä (esim. nektariini, aprikoosi, ananas, luumu)
- 
                    1 rklpullomargariinia
- 
                    (1 rklvaaleaa siirappia)
- Tuorejuustosydän
- 
                    1 oksatuoretta rosmariinia
- 
                    100gmaustamatonta tuorejuustoa
- 
                    1 rkltomusokeria
- 
                    1 tlvaniljasokeria
Valmistusohje
                    1. Tee ensin tuorejuustosydän maustumaan. Hienonna rosmariini ja sekoita muiden ainesten kanssa. Anna maustua kylmässä.
                  
                                                                                  
                    2. Halkaise kivelliset hedelmät ja poista kivi.  Jos käytät ananasta, viipaloi se ja leikkaa kuori terävällä veitsellä. Sivele  hedelmän leikkauspinta rasvalla ja grillaa molemmin puolin muutaman minuutin ajan eli kunnes hedelmä kuumenee. Lorauta päälle hiukan siirappia, jos hedelmät ovat makuusi happamia.
                  
                                                                                  
                    3. Tarjoa rosmariini-tuorejuuston kanssa.
                  
                                                            Valmistusohje
                1. 
                                                              Tee ensin tuorejuustosydän maustumaan. Hienonna rosmariini ja sekoita muiden ainesten kanssa. Anna maustua kylmässä.
              
                2. 
                                                              Halkaise kivelliset hedelmät ja poista kivi.  Jos käytät ananasta, viipaloi se ja leikkaa kuori terävällä veitsellä. Sivele  hedelmän leikkauspinta rasvalla ja grillaa molemmin puolin muutaman minuutin ajan eli kunnes hedelmä kuumenee. Lorauta päälle hiukan siirappia, jos hedelmät ovat makuusi happamia.
              
                3. 
                                                                    
        Tarjoa rosmariini-tuorejuuston kanssa.
              Ravintosisältö / 100 g
                Energiaa
              
              
                250 kcal
              
            
                Rasvaa
              
              
                4 g
              
            
                josta tyydyttynyttä rasvaa
              
              
                1.7 g
              
            
                Hiilihydraatteja
              
              
                46 g
              
            
                josta sokereita
              
              
                46 g
              
            
                Kuitua
              
              
                2 g
              
            
                Proteiinia
              
              
                6 g
              
            
                Suolaa
              
              
                0.1 g
              
             
   
            
                   
            
                   
            
                  