Pannukakku

Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Herkullinen ja helppo pannukakku on klassiko jälkiruokien joukossa. Sekoitat vain raaka-aineet yhteen ja laitat uuniin vaikkapa pääruoan ajaksi. Itsetehty hillo kruuna pannarin.

Vinkki

  • Vaihtelua pannukakun makuun saat, kun maustat taikinan 1/2 tl kanelia ja ja 1/2 tl kardemummaa.


Raaka-aineet

5 dl
rasvaton maito
2
munaa
2 ½ dl
vehnäjauhoja
1 dl
kauraleseitä
2 rkl
sokeria
1 tl
leivinjauhetta
¼ tl
suolaa
2 rkl
pullomargariinia

Valmistusohje

1. Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään tasaiseksi taikinaksi ja anna turvota ainakin 10 minuuttia.
2. Lämmitä uuni päälle 200 asteeseen. Kun taikina on turvonnut, kaada taikina leivipaperilla vuoratulle pellille. Paista 20-30 minuuttia.
Sydänmerkki/Elina Himanen
Sydänmerkki/Elina Himanen

Reseptin Sydänmerkki-tuotteita

Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
0 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.0 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
0 g
Suolaa
0.0 g