
Ainekset
-
1 pkt (300-350 g)maustettuja broilerin fileitä
-
2 ruukkuasalaattia
-
1 ps (65 g)babypinaattia
-
3 (300 g)persikkaa
-
2 (200 g)avomaankurkkua
-
150 gretiisejä
-
1 rs (250 g)kirsikkatomaatteja
- Yrttikastike
-
1 ruukkulehtipersiljaa
-
½ ruukkubasilikaa
-
1 dlöljyä
-
1 rklvalkoviinietikkaa
-
1-2 tlhunajaa
-
¼ tlsuolaa
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Paista broilerifileet kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan pannulla tai grillissä. Tee lihojen kypsyessä kastike: hienonna lehtipersilja ja basilika veitsellä ja laita kulhoon. Lisää öljy, etikka, hunaja ja mausteet sekoittaen. Jos haluat sileän kastikkeen, soseuta kastikkeen ainekset sauvasekoittimella.
2. Revi salaatit isolle tarjoiluvadille. Lisää pinaatinlehdet.
3. Halkaise persikat ja poista kivet. Viipaloi persikat. Kuori avomaankurkut ja paloittele ne reiluksi kuutioiksi. Viipaloi retiisit ja puolita tomaatit.
4. Valuta osa kastikkeesta salaatin päälle. Lisää pilkotut kasvikset sekä viipaloidut broilerifileet. Kaada päälle loput kastikkeesta.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
90 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.3 g
Maidoton,
Munaton
Maidoton,
Munaton
Broilerisalaatti
Persikat tuovat kasviksilla ladattuun broilerisalaattiin hedelmäistä makua. Vihreä yrttikastike tekee salaatista pikkaisen parempaa.
Persikat tuovat kasviksilla ladattuun broilerisalaattiin hedelmäistä makua. Vihreä yrttikastike tekee salaatista pikkaisen parempaa.
Kuva: Sydänmerkki / Kirsi-Marja Savola
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1 pkt (300-350 g)maustettuja broilerin fileitä
-
2 ruukkuasalaattia
-
1 ps (65 g)babypinaattia
-
3 (300 g)persikkaa
-
2 (200 g)avomaankurkkua
-
150 gretiisejä
-
1 rs (250 g)kirsikkatomaatteja
- Yrttikastike
-
1 ruukkulehtipersiljaa
-
½ ruukkubasilikaa
-
1 dlöljyä
-
1 rklvalkoviinietikkaa
-
1-2 tlhunajaa
-
¼ tlsuolaa
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Paista broilerifileet kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan pannulla tai grillissä. Tee lihojen kypsyessä kastike: hienonna lehtipersilja ja basilika veitsellä ja laita kulhoon. Lisää öljy, etikka, hunaja ja mausteet sekoittaen. Jos haluat sileän kastikkeen, soseuta kastikkeen ainekset sauvasekoittimella.
2. Revi salaatit isolle tarjoiluvadille. Lisää pinaatinlehdet.
3. Halkaise persikat ja poista kivet. Viipaloi persikat. Kuori avomaankurkut ja paloittele ne reiluksi kuutioiksi. Viipaloi retiisit ja puolita tomaatit.
4. Valuta osa kastikkeesta salaatin päälle. Lisää pilkotut kasvikset sekä viipaloidut broilerifileet. Kaada päälle loput kastikkeesta.
Valmistusohje
1.
Paista broilerifileet kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan pannulla tai grillissä. Tee lihojen kypsyessä kastike: hienonna lehtipersilja ja basilika veitsellä ja laita kulhoon. Lisää öljy, etikka, hunaja ja mausteet sekoittaen. Jos haluat sileän kastikkeen, soseuta kastikkeen ainekset sauvasekoittimella.
2.
Revi salaatit isolle tarjoiluvadille. Lisää pinaatinlehdet.
3.
Halkaise persikat ja poista kivet. Viipaloi persikat. Kuori avomaankurkut ja paloittele ne reiluksi kuutioiksi. Viipaloi retiisit ja puolita tomaatit.
4.
Valuta osa kastikkeesta salaatin päälle. Lisää pilkotut kasvikset sekä viipaloidut broilerifileet. Kaada päälle loput kastikkeesta.
Muunnos
Varmista, että käyttämäsi broileri on gluteenitonta - salaatti sopii silloin myös keliaakikoille.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
90 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.3 g