Palapaisti
Ainekset
- 
                      0.2 kgVoi
 - 
                      0.23 kgVehnäjauho
 - 
                      0.15 kgSipulikuutio (IceCool)
 - 
                      0.07 kgTomaattipyree
 - 
                      2 kgLihaliemi, vähäsuolainen
 - 
                      0.008 kgSuola
 - 
                      0.003 kgMaustepippuri
 - 
                      2 kgSnellman N0-kuutio, kypsä
 - 
                      1.9 kgPeruna, jauhoinen
 - 
                      1 kgKurpitsakuutio, pakaste (IceCool)
 - 
                      0.35 kgKevytmaito
 - 
                      0.25 kgRuoanvalmistuskerma, kasvirasva, 15 %
 - 
                      0.02 kgMargariini
 - 
                      0.007 kgSuola
 
                        Kastike
                      
                                      
                                        
                        Perunalisäke
                      
                                      
                                        Valmistusohje
Palapaisti
            - Sulata voi. Lisää vehnäjauhot ja ruskista.
 - Lisää sipulikuutiot ja laske lämpötilaa hieman. Kypsennä sipulia 5-10 minuuttia.
 - Lisää tomaattipyree, lihaliemi, ja mausteet. Sekoita kastike tasaiseksi. Kiehauta.
 - Lisää lihakuutiot. Kiehauta ja anna kastikkeen hautua 20 minuuttia.
 
- Höyrytä perunat ja kurpitsat kypsiksi.
 - Kiehauta maito, kasvirasvakerma, margariini ja suola.
 - Soseuta perunat ja kurpitsat esimerkiksi yleiskoneella. Lisää kiehautettu kermaseos ja sekoita tasaiseksi.
 
Ravintosisältö / 100 g
                    Rasvaa
                  
                  
                    6.4 g
                  
                
                    josta tyydyttynyttä rasvaa
                  
                  
                    3.4 g
                  
                
                    Suolaa
                  
                  
                    0.7 g