
Ainekset
- Maustetahna
-
3 cm palainkivääriä
-
2valkosipulin kynttä
-
2 rklöljyä
-
2 rklviinietikkaa
-
1-2 rklgochujang-tahnaa
-
½ tlsokeria
- Lisäksi
-
900 gtuoreita tai pakastekasviksia (esim. sipulia, kesäkurpitsaa, ruusukaalia, sieniä, juureksia)
-
2 dltäysjyvälisäkettä (esim. ruokakauraa tai täysjyväriisiä)
-
4 dlvettä
-
1 ½ - 2 tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
350-400 gmaustamattomia broilerin paistileikkeitä
Valmistusohje
1. Raasta inkivääri ja hienonna valkosipulit. Sekoita ne muiden maustetahnan ainesten kanssa. Jos et ole tulisen ruuan ystävä, käytä gochujang-tahnaa 1 rkl.
2. Laita n. 30 x 40 cm kokoiseen uunivuokaan pilkotut kasvikset, täysjyvälisäke ja vesi kiehuvana. Kuuma vesi nopeuttaa ruuan kypsymistä. Lisää vuokaan myös suola ja mustapippuri. Sekoittele kevyesti.
3. Lisää päälle broilerinleikkeet ja sivele leikkeille (ja kasvisten pintaan) maustetahnaa.
4. Kypsennä 200 asteessa 30 minuuttia. Kokeile kasvisten ja viljatuotteiden kypsyyttä ja jatka tarvittaessa kypsennystä 10-20 minuuttia.
Vinkki
- Nopeasti kypsyviä kasviksia ovat esimerkiksi sienet, paprika, sipulit, kesäkurpitsa ja pakastekasvikset
- Tuoreet juurekset vaativat usein pidemmän kypsennysajan, jonka vuoksi ne kannattaa pilkkoa pieniksi palasiksi.
- ruokaan sopivia täysjyväisiä lisäkkeitä löydät täältä
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
100 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
9 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.7 g
Maidoton,
Munaton
Maidoton,
Munaton
Yhden pannun gochujang-broileri
Yhden pannun gochujang-broileri sisältää kaikki hyvän aterian ainekset: reilusti kasviksia, täysjyvälisäkettä ja mausteisella gochujang-tahnalla aateloitua broileria.
Yhden pannun gochujang-broileri sisältää kaikki hyvän aterian ainekset: reilusti kasviksia, täysjyvälisäkettä ja mausteisella gochujang-tahnalla aateloitua broileria.
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
- Maustetahna
-
3 cm palainkivääriä
-
2valkosipulin kynttä
-
2 rklöljyä
-
2 rklviinietikkaa
-
1-2 rklgochujang-tahnaa
-
½ tlsokeria
- Lisäksi
-
900 gtuoreita tai pakastekasviksia (esim. sipulia, kesäkurpitsaa, ruusukaalia, sieniä, juureksia)
-
2 dltäysjyvälisäkettä (esim. ruokakauraa tai täysjyväriisiä)
-
4 dlvettä
-
1 ½ - 2 tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
350-400 gmaustamattomia broilerin paistileikkeitä
Valmistusohje
1. Raasta inkivääri ja hienonna valkosipulit. Sekoita ne muiden maustetahnan ainesten kanssa. Jos et ole tulisen ruuan ystävä, käytä gochujang-tahnaa 1 rkl.
2. Laita n. 30 x 40 cm kokoiseen uunivuokaan pilkotut kasvikset, täysjyvälisäke ja vesi kiehuvana. Kuuma vesi nopeuttaa ruuan kypsymistä. Lisää vuokaan myös suola ja mustapippuri. Sekoittele kevyesti.
3. Lisää päälle broilerinleikkeet ja sivele leikkeille (ja kasvisten pintaan) maustetahnaa.
4. Kypsennä 200 asteessa 30 minuuttia. Kokeile kasvisten ja viljatuotteiden kypsyyttä ja jatka tarvittaessa kypsennystä 10-20 minuuttia.
Vinkki
- Nopeasti kypsyviä kasviksia ovat esimerkiksi sienet, paprika, sipulit, kesäkurpitsa ja pakastekasvikset
- Tuoreet juurekset vaativat usein pidemmän kypsennysajan, jonka vuoksi ne kannattaa pilkkoa pieniksi palasiksi.
- ruokaan sopivia täysjyväisiä lisäkkeitä löydät täältä
Valmistusohje
1.
Raasta inkivääri ja hienonna valkosipulit. Sekoita ne muiden maustetahnan ainesten kanssa. Jos et ole tulisen ruuan ystävä, käytä gochujang-tahnaa 1 rkl.
2.
Laita n. 30 x 40 cm kokoiseen uunivuokaan pilkotut kasvikset, täysjyvälisäke ja vesi kiehuvana. Kuuma vesi nopeuttaa ruuan kypsymistä. Lisää vuokaan myös suola ja mustapippuri. Sekoittele kevyesti.
3.
Lisää päälle broilerinleikkeet ja sivele leikkeille (ja kasvisten pintaan) maustetahnaa.
4.
Kypsennä 200 asteessa 30 minuuttia. Kokeile kasvisten ja viljatuotteiden kypsyyttä ja jatka tarvittaessa kypsennystä 10-20 minuuttia.
Vinkki
- Nopeasti kypsyviä kasviksia ovat esimerkiksi sienet, paprika, sipulit, kesäkurpitsa ja pakastekasvikset
- Tuoreet juurekset vaativat usein pidemmän kypsennysajan, jonka vuoksi ne kannattaa pilkkoa pieniksi palasiksi.
- ruokaan sopivia täysjyväisiä lisäkkeitä löydät täältä
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
100 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
9 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.7 g