Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen

Ainekset

Maustetahna
3 cm pala
inkivääriä
2
valkosipulin kynttä
2 rkl
öljyä
2 rkl
viinietikkaa
1-2 rkl
gochujang-tahnaa
½ tl
sokeria
Lisäksi
900 g
tuoreita tai pakastekasviksia (esim. sipulia, kesäkurpitsaa, ruusukaalia, sieniä, juureksia)
2 dl
täysjyvälisäkettä (esim. ruokakauraa tai täysjyväriisiä)
4 dl
vettä
1 ½ - 2 tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
350-400 g
maustamattomia broilerin paistileikkeitä
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
100 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
9 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Uusi
M Maidoton
Mu Munaton
M Maidoton
Mu Munaton
Uusi

Yhden pannun gochujang-broileri

Yhden pannun gochujang-broileri sisältää kaikki hyvän aterian ainekset: reilusti kasviksia, täysjyvälisäkettä ja mausteisella gochujang-tahnalla aateloitua broileria.

Yhden pannun gochujang-broileri sisältää kaikki hyvän aterian ainekset: reilusti kasviksia, täysjyvälisäkettä ja mausteisella gochujang-tahnalla aateloitua broileria.

Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Maustetahna
3 cm pala
inkivääriä
2
valkosipulin kynttä
2 rkl
öljyä
2 rkl
viinietikkaa
1-2 rkl
gochujang-tahnaa
½ tl
sokeria
Lisäksi
900 g
tuoreita tai pakastekasviksia (esim. sipulia, kesäkurpitsaa, ruusukaalia, sieniä, juureksia)
2 dl
täysjyvälisäkettä (esim. ruokakauraa tai täysjyväriisiä)
4 dl
vettä
1 ½ - 2 tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
350-400 g
maustamattomia broilerin paistileikkeitä

Valmistusohje

1.
Raasta inkivääri ja hienonna valkosipulit. Sekoita ne muiden maustetahnan ainesten kanssa. Jos et ole tulisen ruuan ystävä, käytä gochujang-tahnaa 1 rkl.
2.
Laita n. 30 x 40 cm kokoiseen uunivuokaan pilkotut kasvikset, täysjyvälisäke ja vesi kiehuvana. Kuuma vesi nopeuttaa ruuan kypsymistä. Lisää vuokaan myös suola ja mustapippuri. Sekoittele kevyesti.
3.
Lisää päälle broilerinleikkeet ja sivele leikkeille (ja kasvisten pintaan) maustetahnaa.
4.
Kypsennä 200 asteessa 30 minuuttia. Kokeile kasvisten ja viljatuotteiden kypsyyttä ja jatka tarvittaessa kypsennystä 10-20 minuuttia.

Vinkki

  • Nopeasti kypsyviä kasviksia ovat esimerkiksi sienet, paprika, sipulit, kesäkurpitsa ja pakastekasvikset
  • Tuoreet juurekset vaativat usein pidemmän kypsennysajan, jonka vuoksi ne kannattaa pilkkoa pieniksi palasiksi.
  • ruokaan sopivia täysjyväisiä lisäkkeitä löydät täältä
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
100 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
9 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.7 g