Ainekset
- Taikina
-
3 dlvehnäjauhoja
-
1 ¾ dlsokeria
-
2 tlleivinjauhetta
-
2 tlvaniljasokeria
-
¾ dlöljyä
-
¾ dlrasvatonta maitoa
-
1muna
-
2 dlvadelmia
-
100valkosuklaata
- Muruseos
-
1 dlsokeria
-
1 dlvehnäjauhoja
-
50 grasiamargariinia (rasvaa vähintään 60%)
-
2 tlkanelia
Valmistusohje
1. Sekoita kuivat aineet kulhossa.
2. Lisää kulhoon muna, maito ja öljy. Samoin marjat ja paloiteltu suklaa. Sekoita tasaiseksi.
3. Jaa taikina muffinssivuokiin. Jos käytössäsi on muffinssipelti, voit laittaa paperivuoat pellin koloihin, jolloin leivonnaiset pysyvät helpommin kasassa.
4. Sekoita muruseoksen ainekset käsin ja ripottele muffinsien pinnalle.
5. Paista 200 asteessa 20-25 minuuttia tai kunnes leivonnaiset ovat kypsiä.
Vinkki
Kokeile vadelmien tilalla muita marjoja, kuten puolukkaa tai mustaherukkaa.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
376 kcal
Rasvaa
16 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.8 g
Hiilihydraatteja
53 g
josta sokereita
32 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.4 g
Kasvis (lakto-ovo)
Kasvis (lakto-ovo)
Vadelma-valkosuklaamuffinssit
Vadelma-valkosuklaamuffinssit valmistuvat näppärästi ainekset sekoitellen. Rapeanmakea murupinta viimeistelee herkulliset leivonnaiset.
Vadelma-valkosuklaamuffinssit valmistuvat näppärästi ainekset sekoitellen. Rapeanmakea murupinta viimeistelee herkulliset leivonnaiset.
Kuva: Sydänmerkki / Sari Spåra
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
- Taikina
-
3 dlvehnäjauhoja
-
1 ¾ dlsokeria
-
2 tlleivinjauhetta
-
2 tlvaniljasokeria
-
¾ dlöljyä
-
¾ dlrasvatonta maitoa
-
1muna
-
2 dlvadelmia
-
100valkosuklaata
- Muruseos
-
1 dlsokeria
-
1 dlvehnäjauhoja
-
50 grasiamargariinia (rasvaa vähintään 60%)
-
2 tlkanelia
Valmistusohje
1. Sekoita kuivat aineet kulhossa.
2. Lisää kulhoon muna, maito ja öljy. Samoin marjat ja paloiteltu suklaa. Sekoita tasaiseksi.
3. Jaa taikina muffinssivuokiin. Jos käytössäsi on muffinssipelti, voit laittaa paperivuoat pellin koloihin, jolloin leivonnaiset pysyvät helpommin kasassa.
4. Sekoita muruseoksen ainekset käsin ja ripottele muffinsien pinnalle.
5. Paista 200 asteessa 20-25 minuuttia tai kunnes leivonnaiset ovat kypsiä.
Vinkki
Kokeile vadelmien tilalla muita marjoja, kuten puolukkaa tai mustaherukkaa.
Valmistusohje
1.
Sekoita kuivat aineet kulhossa.
2.
Lisää kulhoon muna, maito ja öljy. Samoin marjat ja paloiteltu suklaa. Sekoita tasaiseksi.
3.
Jaa taikina muffinssivuokiin. Jos käytössäsi on muffinssipelti, voit laittaa paperivuoat pellin koloihin, jolloin leivonnaiset pysyvät helpommin kasassa.
4.
Sekoita muruseoksen ainekset käsin ja ripottele muffinsien pinnalle.
5.
Paista 200 asteessa 20-25 minuuttia tai kunnes leivonnaiset ovat kypsiä.
Vinkki
Kokeile vadelmien tilalla muita marjoja, kuten puolukkaa tai mustaherukkaa.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
376 kcal
Rasvaa
16 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.8 g
Hiilihydraatteja
53 g
josta sokereita
32 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.4 g
Yhteistyössä