Helppo

Uunilohi

Helppo

Maukas uunilohi on nopea arkiruoka, mutta maistuu myös juustokuorrutuksineen juhlatilanteissa.



Raaka-aineet

Sydänmerkki-tuote
500 g
lohta tai kirjolohta fileenä
Sydänmerkki-tuote
100 g
kevyttä tuorejuustoa
Sydänmerkki-tuote
2 rkl
sitruunan mehua
Sydänmerkki-tuote
½ tl
rouhittua mustapippuria
½ tl
suolaa
Pinnalle
Sydänmerkki-tuote
3 rkl
tuoretta tilliä
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Laita lohi uunivuokaan.
2. Purista sitruunan mehu. Sekoita tuorejuusto, sitruunamehu ja mausteet. Levitä tahna kalan päälle.
3. Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia. Viimeistele tuoreella tillillä.

Vinkki

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
170 kcal
Rasvaa
12 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.8 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
16 g
Suolaa
0.8 g
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
170 kcal
Rasvaa
12 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.8 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
16 g
Suolaa
0.8 g