Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Uunilohi

Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Maukas uunilohi on nopea arkiruoka, mutta maistuu myös juustokuorrutuksineen juhlatilanteissa.



Raaka-aineet

500 g
lohta tai kirjolohta fileenä
100 g
tuorejuustoa
2 rkl
sitruunan mehua
½ tl
rouhittua mustapippuria
½ tl
suolaa
Pinnalle
3 rkl
tuoretta tilliä

Valmistusohje

1. Laita lohi uunivuokaan.
2. Purista sitruunan mehu. Sekoita tuorejuusto, sitruunamehu ja mausteet. Levitä tahna kalan päälle.
3. Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia. Viimeistele tuoreella tillillä.

Vinkki

Tarjoile uunilohi pinaattiperunasoseen kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
182 kcal
Rasvaa
13 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.0 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
17 g
Suolaa
0.8 g
Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki / Elina Himanen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
182 kcal
Rasvaa
13 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.0 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
17 g
Suolaa
0.8 g