L M
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Sei ruiskuorrutuksella

L M
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Ongi seipaketti pakastealtaasta ja valmista siihen rapea ruiskuorrutus. Nam! Tuloksena on helposti lähestyttävä ruoka myös kalaa karsastavalle.



Raaka-aineet

400 g
seitiä (pakaste)
½ tl
suolaa
Kuorrute
60 g
ruisleipää (2-3 palaa)
½
sipuli
½ dl
tuoretta tilliä
2 rkl
öljyä
½ tl
rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

1. Ota kala uunivuokaan sulamaan ainakin pari tuntia ennen ruuan valmistusta. Mausta suolalla.
2. Kuutioi kuorrutuksen ruisleipä muutaman millin paloiksi. Hienonna sipuli. Sekoita kuorrutteen ainekset keskenään ja lusikoi kalan päälle.
3. Paista 175 asteessa 25–30 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
150 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
16 g
Suolaa
0.8 g
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine

Reseptin Sydänmerkki-tuotteita

Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
150 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
16 g
Suolaa
0.8 g