Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra

Ainekset

1
sipuli
1
valkosipulinkynsi
1 rkl
öljyä
600 g
kesäkurpitsaa
500 g
luumutomaatteja
400 g
(varhais)perunaa
¾ tl
suolaa
¼ tl
rouhittua mustapippuria
Pinnalle
1 dl
parmesaaniraastetta
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.3 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

G Gluteeniton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
G Gluteeniton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)

Sadonkorjuun kasvisvuoka

Sadonkorjuun kasvisvuoka maistuu herkullisena kasvislisäkkeenä.

Sadonkorjuun kasvisvuoka maistuu herkullisena kasvislisäkkeenä.

Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
1
sipuli
1
valkosipulinkynsi
1 rkl
öljyä
600 g
kesäkurpitsaa
500 g
luumutomaatteja
400 g
(varhais)perunaa
¾ tl
suolaa
¼ tl
rouhittua mustapippuria
Pinnalle
1 dl
parmesaaniraastetta

Valmistusohje

1.
Hienonna sipulit. Kuullota sipulit öljyssä.
2.
Huuhtele ja viipaloi kesäkurpitsat, tomaatit ja perunat. Perunaviipaleista kannattaa tehdä melko ohuita (noin 3-4 mm), jotta ne kypsyvät nopeasti.
3.
Lado vihannesviipaleet ja sipulit limittäin (pyöreään) vuokaan. Ripottele pinnalle suola ja pippuri.
4.
Peitä vuoka kannella tai alumiinifoliolla ja kypsennä 175 asteessa 30 minuuttia.
5.
Poista folio ja ripottele kasvisten pinnalle juustoraastetta. Jatka paistamista 30-40 minuuttia eli kunnes kasvikset ovat kypsyneet.
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
60 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.3 g

Yhteistyössä