
Ainekset
-
1sipuli
-
1valkosipulinkynsi
-
1 rklöljyä
-
600 gkesäkurpitsaa
-
500 gluumutomaatteja
-
400 g(varhais)perunaa
-
¾ tlsuolaa
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
- Pinnalle
-
1 dlparmesaaniraastetta
Valmistusohje
1. Hienonna sipulit. Kuullota sipulit öljyssä.
2. Huuhtele ja viipaloi kesäkurpitsat, tomaatit ja perunat. Perunaviipaleista kannattaa tehdä melko ohuita (noin 3-4 mm), jotta ne kypsyvät nopeasti.
3. Lado vihannesviipaleet ja sipulit limittäin (pyöreään) vuokaan. Ripottele pinnalle suola ja pippuri.
4. Peitä vuoka kannella tai alumiinifoliolla ja kypsennä 175 asteessa 30 minuuttia.
5. Poista folio ja ripottele kasvisten pinnalle juustoraastetta. Jatka paistamista 30-40 minuuttia eli kunnes kasvikset ovat kypsyneet.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.3 g
Gluteeniton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Gluteeniton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Sadonkorjuun kasvisvuoka
Sadonkorjuun kasvisvuoka maistuu herkullisena kasvislisäkkeenä.
Sadonkorjuun kasvisvuoka maistuu herkullisena kasvislisäkkeenä.
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1sipuli
-
1valkosipulinkynsi
-
1 rklöljyä
-
600 gkesäkurpitsaa
-
500 gluumutomaatteja
-
400 g(varhais)perunaa
-
¾ tlsuolaa
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
- Pinnalle
-
1 dlparmesaaniraastetta
Valmistusohje
1. Hienonna sipulit. Kuullota sipulit öljyssä.
2. Huuhtele ja viipaloi kesäkurpitsat, tomaatit ja perunat. Perunaviipaleista kannattaa tehdä melko ohuita (noin 3-4 mm), jotta ne kypsyvät nopeasti.
3. Lado vihannesviipaleet ja sipulit limittäin (pyöreään) vuokaan. Ripottele pinnalle suola ja pippuri.
4. Peitä vuoka kannella tai alumiinifoliolla ja kypsennä 175 asteessa 30 minuuttia.
5. Poista folio ja ripottele kasvisten pinnalle juustoraastetta. Jatka paistamista 30-40 minuuttia eli kunnes kasvikset ovat kypsyneet.
Valmistusohje
1.
Hienonna sipulit. Kuullota sipulit öljyssä.
2.
Huuhtele ja viipaloi kesäkurpitsat, tomaatit ja perunat. Perunaviipaleista kannattaa tehdä melko ohuita (noin 3-4 mm), jotta ne kypsyvät nopeasti.
3.
Lado vihannesviipaleet ja sipulit limittäin (pyöreään) vuokaan. Ripottele pinnalle suola ja pippuri.
4.
Peitä vuoka kannella tai alumiinifoliolla ja kypsennä 175 asteessa 30 minuuttia.
5.
Poista folio ja ripottele kasvisten pinnalle juustoraastetta. Jatka paistamista 30-40 minuuttia eli kunnes kasvikset ovat kypsyneet.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.3 g
Kategoriat
Pääruoat Uuniruoat Lisäkkeet Peruna- ja viljalisäkkeet Kasvikset Peruna Hävikki haltuun Juuresten juhlaa Pottua pöytään Kesäkurpitsasuosikit Syyskuu Lokakuu elokuuYhteistyössä
