Ainekset

1
sipuli kuutioituna
1
valkosipulinkynsi murskattuna
1 rkl
öljyä
6
uuden sadon perunaa
2
keskikokoista kesäkurpitsaa
6
suurta luumutomaattia
maun mukaan
suolaa
maun mukaan
mustapippuria
Päälle
1 dl
parmesaaniraastetta
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
52 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.4 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Uusi
G Gluteeniton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
G Gluteeniton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
Uusi

Sadonkorjuun kasvisvuoka

Tämän herkullisen kasvisvuoan voit tarjota lisukkeena tai ihan sellaisenaan, hyvän leivän kera.

Tämän herkullisen kasvisvuoan voit tarjota lisukkeena tai ihan sellaisenaan, hyvän leivän kera.

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
1
sipuli kuutioituna
1
valkosipulinkynsi murskattuna
1 rkl
öljyä
6
uuden sadon perunaa
2
keskikokoista kesäkurpitsaa
6
suurta luumutomaattia
maun mukaan
suolaa
maun mukaan
mustapippuria
Päälle
1 dl
parmesaaniraastetta

Valmistusohje

1.
Kuullota sipuli öljyssä.
2.
Huuhtele perunat, kesäkurpitsa ja tomaatit. Viipaloi ne.
3.
Voitele pyöreä uuni- tai piirakkavuoka.
4.
Lado vihannesviipaleet limittäin vuokaan.
5.
Mausta suolalla ja mustapippurilla.
6.
Peitä vuoka alumiinifoliolla ja nosta 175-asteiseen uuniin 30 minuutiksi.
7.
Poista folio ja ripottele juustoraaste kasvisten pinnalle.
8.
Jatka paistamista vielä 30-40 minuuttia.

Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
52 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.4 g

Yhteistyössä