
Ainekset
-
1sipuli kuutioituna
-
1valkosipulinkynsi murskattuna
-
1 rklöljyä
-
6uuden sadon perunaa
-
2keskikokoista kesäkurpitsaa
-
6suurta luumutomaattia
-
maun mukaansuolaa
-
maun mukaanmustapippuria
- Päälle
-
1 dlparmesaaniraastetta
Valmistusohje
1. Kuullota sipuli öljyssä.
2. Huuhtele perunat, kesäkurpitsa ja tomaatit. Viipaloi ne.
3. Voitele pyöreä uuni- tai piirakkavuoka.
4. Lado vihannesviipaleet limittäin vuokaan.
5. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
6. Peitä vuoka alumiinifoliolla ja nosta 175-asteiseen uuniin 30 minuutiksi.
7. Poista folio ja ripottele juustoraaste kasvisten pinnalle.
8. Jatka paistamista vielä 30-40 minuuttia.
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
52 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.4 g
Gluteeniton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Gluteeniton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Sadonkorjuun kasvisvuoka
Tämän herkullisen kasvisvuoan voit tarjota lisukkeena tai ihan sellaisenaan, hyvän leivän kera.
Tämän herkullisen kasvisvuoan voit tarjota lisukkeena tai ihan sellaisenaan, hyvän leivän kera.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1sipuli kuutioituna
-
1valkosipulinkynsi murskattuna
-
1 rklöljyä
-
6uuden sadon perunaa
-
2keskikokoista kesäkurpitsaa
-
6suurta luumutomaattia
-
maun mukaansuolaa
-
maun mukaanmustapippuria
- Päälle
-
1 dlparmesaaniraastetta
Valmistusohje
1. Kuullota sipuli öljyssä.
2. Huuhtele perunat, kesäkurpitsa ja tomaatit. Viipaloi ne.
3. Voitele pyöreä uuni- tai piirakkavuoka.
4. Lado vihannesviipaleet limittäin vuokaan.
5. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
6. Peitä vuoka alumiinifoliolla ja nosta 175-asteiseen uuniin 30 minuutiksi.
7. Poista folio ja ripottele juustoraaste kasvisten pinnalle.
8. Jatka paistamista vielä 30-40 minuuttia.
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Valmistusohje
1.
Kuullota sipuli öljyssä.
2.
Huuhtele perunat, kesäkurpitsa ja tomaatit. Viipaloi ne.
3.
Voitele pyöreä uuni- tai piirakkavuoka.
4.
Lado vihannesviipaleet limittäin vuokaan.
5.
Mausta suolalla ja mustapippurilla.
6.
Peitä vuoka alumiinifoliolla ja nosta 175-asteiseen uuniin 30 minuutiksi.
7.
Poista folio ja ripottele juustoraaste kasvisten pinnalle.
8.
Jatka paistamista vielä 30-40 minuuttia.
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
52 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.4 g
Kategoriat
Pääruoat Uuniruoat Lisäkkeet Peruna- ja viljalisäkkeet Kasvikset Peruna Helppo arki Hävikki haltuun Juuresten juhlaa KesäkurpitsasuosikitYhteistyössä
