Ainekset
-
2 rklöljyä
-
300 gmaustamattomia broilerin fileesuikaleita
-
1sipuli
-
1valkosipulinkynsi
-
1 cm palatuoretta inkivääriä
-
2 tljauhettua kardemummaa
-
2 tljuustokuminaa
-
2 tlkorianterijauhetta
-
2 tlkurkumaa
-
1 tlkanelia
-
½ tlsuolaa
-
1 prk (230 g)kikherneitä (säilyke)
-
1 prk (250 ml)kookosmaitoa (rasvaa max 7%)
-
4 dlvettä
-
1liemikuutio
-
2 tltomaattipyrettä
-
1 dlrusinoita
- Tarjoiluun
-
1 ½ dlmaustamatonta jogurttia (rasvaa max 5%)
Valmistusohje
1. Kuumenna öljy padassa. Ruskista kanapalat öljyssä.
2. Lisää pataan hienonnetut sipulit, raastettu inkivääri, mausteet ja kikherneet. Kuullota vielä muutama minuutti.
3. Lisää joukkoon kookosmaito, vesi, liemikuutio, tomaattipyre ja rusinat. Anna padan kiehua miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia. Sekoittele välillä.
4. Tarjoa pata maustamattoman jogurtin kanssa.
Vinkki
Tarjoa kanapata täysjyväisen viljalisäkkeen kanssa.
Valmista kaveriksi herkullista naan-leipää.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
101 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.5 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.6 g
Munaton
Munaton
Intialainen kanapata kikherneillä
Mausteinen kikherne-kanapata maistuu keitetyn riisin ja naan-leivän kera.
Mausteinen kikherne-kanapata maistuu keitetyn riisin ja naan-leivän kera.
Kuva: Sydänmerkki / Sari Spåra
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
2 rklöljyä
-
300 gmaustamattomia broilerin fileesuikaleita
-
1sipuli
-
1valkosipulinkynsi
-
1 cm palatuoretta inkivääriä
-
2 tljauhettua kardemummaa
-
2 tljuustokuminaa
-
2 tlkorianterijauhetta
-
2 tlkurkumaa
-
1 tlkanelia
-
½ tlsuolaa
-
1 prk (230 g)kikherneitä (säilyke)
-
1 prk (250 ml)kookosmaitoa (rasvaa max 7%)
-
4 dlvettä
-
1liemikuutio
-
2 tltomaattipyrettä
-
1 dlrusinoita
- Tarjoiluun
-
1 ½ dlmaustamatonta jogurttia (rasvaa max 5%)
Valmistusohje
1. Kuumenna öljy padassa. Ruskista kanapalat öljyssä.
2. Lisää pataan hienonnetut sipulit, raastettu inkivääri, mausteet ja kikherneet. Kuullota vielä muutama minuutti.
3. Lisää joukkoon kookosmaito, vesi, liemikuutio, tomaattipyre ja rusinat. Anna padan kiehua miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia. Sekoittele välillä.
4. Tarjoa pata maustamattoman jogurtin kanssa.
Vinkki
Tarjoa kanapata täysjyväisen viljalisäkkeen kanssa.
Valmista kaveriksi herkullista naan-leipää.
Valmistusohje
1.
Kuumenna öljy padassa. Ruskista kanapalat öljyssä.
2.
Lisää pataan hienonnetut sipulit, raastettu inkivääri, mausteet ja kikherneet. Kuullota vielä muutama minuutti.
3.
Lisää joukkoon kookosmaito, vesi, liemikuutio, tomaattipyre ja rusinat. Anna padan kiehua miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia. Sekoittele välillä.
4.
Tarjoa pata maustamattoman jogurtin kanssa.
Vinkki
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
101 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.5 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.6 g
Yhteistyössä