G L M K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Karviaishillo

G L M K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Keitä raikasta karviaishilloa puuron silmäksi tai kakun täytteeksi.



Raaka-aineet

900 g
karviaisia
2 dl
vettä
1 pkt (330 g)
hillo-marmeladisokeria
(1 tl
vaniljasokeria)

Valmistusohje

1. Huuhdo karviaiset ja poista halutessasi kannat saksilla.
2. Laita marjat ja vesi kattilaan. Keitä miedolla lämmöllä 15–20 minuuttia eli kunnes marjat ovat pehmenneet. Soseuta halutessasi sauvasekoittimella. Mausta halutessasi.
3. Kuori pinnalle muodostunutta vaahtoa reikäkauhalla ja purkita kuumennettuihin lasipurkkeihin ja sulje heti kuumennetuilla kansilla. Jos pakastat hillon, anna sen jäähtyä ja jaa rasioihin.

Vinkki

  • Vaniljan makua saat myös keittämällä marjojen kanssa vaniljatankoa. Mausteeksi käyvät myös kaneli, neilikka tai kardemumma. 
  • 900g karviaisia on tilavuudeltaan n. 1,5 l 

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
130 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.0 g
Hiilihydraatteja
29 g
josta sokereita
29 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.0 g
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
130 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.0 g
Hiilihydraatteja
29 g
josta sokereita
29 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.0 g