Palak paneer

Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.
G K

Mausteinen muhennos kätkee sisälleen pinaattia, tomaattia sekä kotijuustoa. Nauti intialainen herkku täysjyväisen riisin tai kotimaisen ohran kyytipoikana.



Raaka-aineet

1
sipuli
2
valkosipulin kynttä
½
chili
2 cm pala
tuoretta inkivääriä
100 g
kirsikkatomaatteja
2 rkl
öljyä tai pullomargariinia
1-2 tl
garam masalaa
300 g
pakastepinaattia
½ tl
suolaa
1 pkt
kotijuustoa
2 dl
kermankaltaista kasvirasvasekoitusta
½ ruukku
tuoretta korianteria
(2 rkl
sitruunanmehua)

Valmistusohje

1. Hienonna sipulit ja chili. Raasta inkivääri. Viipaloi tomaatit.
2. Kuullota hienonnetut sipulit, chili, inkivääri ja garam masala rasvassa. Lisää tomaattiviipaleet, pinaatti ja suola. Anna kiehahtaa.
3. Leikkaa kotijuusto kuutioiksi. Lisää palat kastikkeeseen kasvirasvasekoitteen kanssa. Hauduta varovasti sekoitellen kunnes juusto lämpenee. Viimeistele hienonnetulla korianterilla ja jos kaipaat lisää hapokkuutta, lorauksella sitruunanmehua.
Ruokalaji
Pääraaka-aine